Maya, fiica lui Connect-R, a împlinit 7 ani. Cum s-au fotografiat și ce mesaj i-a transmis artistul

Sărbătoare mare în familia lui Connect-R. Fiica lui, Maya, împlinește frumoasa vârstă de 7 ani, iar artistul este mai fericit ca niciodată.

Sărbătoare mare în familia lui Connect-R, fiica lui, Maya, împlinește frumoasa vârstă de 7 ani

Instagram

Connect-R este un tată fericit și împlinit, are o fiică superbă, care îi bucură inima de fiecare dată.

În fiecare an, data de 25 ianuarie este una foarte importantă pentru Connect-R, pentru că în această zi a apărut pe lume cea mai specială persoană din viața lui, Maya.

Artistul de mândrește cu o fiică de o frumusețe rară, care a crescut extrem de mult și se transformă într-o adevărată domnișoară.

Citește și: Pe el îl știe toată lumea, dar puțini au avut ocazia să o vadă pe ea. Cum arată mama lui Connect-R. E o prezența discretă​

Deși s-au despărțit de aproape 3 ani, Misha și Connect-R au păstrat o relație bună și au crescut-o împreună pe micuța lor. Aniversarea Mayei de 7 ani i-a adus împreună pe cei doi pentru a sărbători cel mai important moment din viața lor.

Ce mesaj i-a transmis Connect-R fiicei lui de ziua ei

Artistul se bucură de fiecare moment petrecut alături de fiica lui, iar acest lucru este vizibil din ultima lui postare. Acesta a publicat pe contul oficial de Instagram o imagine, în care apare alături de fetița lui și fosta soție.

Misha și Connect-R au sărbătorit împreună aniversarea fiicei lor de 7 ani, iar Maya a fost mai fericită ca niciodată.

Pe lângă fotografia publicată pe rețelele sociale, cântărețul a mai adăugat și un mesaj emoționant, care a înduioșat inima prietenilor virtuali.

Citește și: Fiica lui Connect-R îi calcă pe urme tatălui său. Maya este deja o mică artistă

"Azi face 7 ani, La mulți ani Maya, la mulți ani copilul meu! Mă rog pentru tine, să ai viață lungă și frumoasă, să prinzi vremuri bune în care să te bucuri și atât! Să nu uiți niciodată că cel mai important lucru în viață e Bucuria, și în Bucuria ta să nu nefericești pe nimeni! Tati te iubește!!!", a scris Connect-R, vizibil emoționat, dar mândru de fetița lui.

Imaginea a strâns rapid aproape 14.000 de aprecieri și foarte multe reacții pozitive din partea celor 486.000 de urmăritori de pe Instagram.

Comentariile din partea fanilor nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi ureze fiicei lui Connect-R o viață frumoasă și să aibă parte de tot ceea ce își dorește.

"La mulți ani, copil frumos!!!❤️ Iți doresc multă sănătate și fericire!" sau "La mulți ani, MAYA !!! Să fii sănătoasă și fericită !!! Să ai o viață frumoasă că sufletul tău!", au fost câteva dintre mesajele oamenilor din mediul online, care au vrut să transmită câteva gânduri bune și cuvinte frumoase.

Connect-R publică des pe rețelele sociale imagini cu micuța lui, semn că legătura dintre ei este un foarte specială. Se pare că Maya și-a petrecut Crăciunul alături de tatăl ei, iar acest lucru l-a făcut cel mai fericit pe artist.

Deși este foarte ocupat cu cariera lui muzicală, cântărețul își face mereu timp pentru cea mai importantă ființă din viața lui.

Ultimele știri