Ryan Reynolds va câștiga o sumă colosală pentru rolul din "Deadpool 3". Ce spune actorul despre noul proiect

Ryan Reynolds, faimosul și carismaticul actor cunoscut pentru rolul său din franciza Deadpool, va câștiga o sumă colosală pentru rolul său din cel de-al treilea film. Filmările vor începe cel mai devreme în 2022.

Ryan Reynolds este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood.

profimedia

Ryan Reynolds, celebrul actor care apare în seria de filme Marvel în “Deadpool”, a anunțat că va începe în curând să lucrează la noul Deadpool 3. Nu se știe încă data lansarii din cauza programului încărcat al actorului și al faptului că încă se lucrează la script, potrivit wegotthiscovered.com.

Ryan Reynolds se bucură de aflarea veștii că Deadpool a intrat oficial în universul cinematic Marvel. Anunțul afost făcut de președintele Marvel Studios pe nume Kevin Feige. Tot Feige a anunțat că filmările ar putea începe cel mai devreme în 2022. El a declarat:

“Nu vor începe filmările prea curând. Ryan este un actor de succes, foarte ocupat. Avem deja multe proiecte pe care le-am anunțat și la care lucrăm acum, dar ne bucurăm că am început să lucrăm și la Deadpool 3. De această data personajul va fi unul diferit în Universul Marvel, iar Ryan e o forță a naturii și e incredibil să îl vezi aducând acel personaj la viață”.

citește și: E considerată una din cele mai frumoase femei din showbiz. Cum arată Blake Lively din Gossip Girl când renunță la machiaj

Chiar dacă fanii seriei Deadpool mai au de așteptat, cu toții sunt extrem de încântați că îl vor revedea în curând pe super-eroul lor preferat pe marile ecrane. Mulți au scris deja tweet-uri despre noul film și se bucură că Ryan îl va reinterpreta din nou pe eroul în costum negru-roșu.

Vezi mai multe imagini cu Ryan Reynolds în GALERIE FOTO

Ryan nu s-a putut abține să nu facă și el câteva glume pe seama noilor anunțuri și a postat mai multe tweet-uri și a făcut și postări pe Instagram despre noul film Deadpool.

Cât câștigă Ryan Reynolds pentru Deadpool 3

Ryan Reynolds, în vârstă de 44 de ani, este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, fiind pe locul 2, după Dwayne Johnson. Cu siguranță acest lucru are de-a face cu rolul spu din francize Deadpool. În afară de Deadpool 1 și Deadpool 2, Ryan a dat lovitura și cu apariția lui din filmul "X-Men Origins: Wolverine", contribuție pentru care el a fost extrem de apreciat de critic și colegi, dar și foarte bine plătit.

citește și: Seria Deadpool va avea și un al treilea film

Ryan este acum implicat în aproximativ 12 proiecte, filmând concomitent pentru mai multe filme. Succesul său i-a permis actorului să aibă pretenții salariale și mai mari și să ceară să fie plătit mai mult.

De exemplu, pentru filmul disponibil pe Netflix pe nume “6 Underground”, Ryan Reynolds a primit 27 milioane de dolari. Pentru filmul “Red Notice”, actorului i-au intrat în cont 20 milioane de dolari, fără să fie puși la socoteală banii pe care îi va primi pentru încasările de la cinema.

Pentru primul film Deadpool, Ryan a primit doar 2 milioane de dolari în avans, dar a primit mult mai mult după lansarea filmului, de vreme ce suma totală din încasări a ajuns la 780 milioane dolari la nivel global. Așadar, pentru rolul lui Wade Wilson din Deadpool 3, actorul va primi o sumă inițială de 20 milioane de dolari.

Ultimele știri