Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Ryan Kaji câștigă zeci de milioane de dolari pe an la doar 9 ani. Ce job extrem de profitabil are micuțul antreprenor

Ryan Kaji, un băiat de doar 9 ani, are un venit anual de zeci de milioane de dolari dintr-un job extrem de profitabil.

Câți bani a câștigat Ryan Kaji din YouTube în 2020, la doar 9 ani

Profimedia

Ryan Kaji e unul dintre cei mai cunoscuți creatori de pe YouTube, job ce i-a adus venituri de zeci de milioane de dolari.

Cu ajutorul canalului Ryan ToysReview (ce a fost redenumit între timp în Ryan’s World), ce a strâns aproape 30 de milioane de abonați cu aproape 2.000 de video-uri, micul Ryan și familia sa au strâns o avere.

Câți bani câștigă Ryan Kaji cu ajutorul canalului YouTube

În total, video-urile lui Ryan au strâns aproape 13 miliarde de vizualizări în întreaga lume, motiv pentru care el și familia lui au acum o avere de zeci de milioane de dolari.

Citește și: Dorian Popa a spus câți bani câștigă de pe urma celor două milioane de abonaţi pe Youtube. Ce sumă uriașă îi intră în buzunar

Ryan a reușit să strângă zecile de milioane de abonați și de dolari cu ajutorul video-urilor sale în care desface cutii de jucării, testează jocuri video, face experimente de tip Do It Yourself și prezintă activități utile persoanelor care petrec foarte mult timp în fața calculatoarelor, precum spălatul pe dinți sau cântatul la chitara electrică.

În 2018, când avea 22 de milioane de abonați, a câștigat 22 de milioane de dolari, scrie Insider, sumă ce a crescut în anul 2020, când a câștigat 29.5 milioane de dolari.

Citește și: Dorian Popa și-a făcut un nou tatuaj cu ocazia împlinirii a 4 ani de YouTube. Ce a decis să își pună pe corp pentru totdeauna

Eu a reuși să strângă mai mulți abonați pe YouTube decât alte nume grele de pe platformă, precum Jimmy Donaldson (Mr. Beast) și Rhett și Link.

Top 10 cei mai profitabili creatori Youtube din 2020

1. Ryan Kaji cu 29,5 milioane de dolari

2. Jimmy Donaldson cu 24 de milioane de dolari

3. Dude Perfect cu 23 de milioane de dolari

4. Rhett și Link cu 20 de milioane de dolari

5. Markiplier cu 19,5 milioane de dolari

6. Preston Arsement cu 19 milioane de dolari

7. Nastya cu 18,5 milioane de dolari

8. Blippi cu 17 milioane de dolari

9. David Dobrik cu 16 milioane de dolari

10. Jeffrey Lynn Steininger cu 15 milioane de dolari

Deși are doar 9 ani, Ryan Kaji a reușit să strângă mai mulți bani de pe urma YouTube decât numeroși alți creatori, cu ajutorul video-urilor sale axate pe un public tânăr.

Recomandari