Mihai Bendeac a devenit unul din cei mai controversați artiști de la noi. Cum arăta în copilărie

Mihai Bendeac, juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1, este unul dintre cei mai râvniți și talentați burlaci din showbiz-ul românesc, însă foarte puțini știu cum arăta în copilărie.

Mihai Bendeac a devenit unul dintre cei mai controversați artiști

Recent, Mihai Bendeac și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie din copilărie. Pe atunci, actorul era un copil de-a dreptul adorabil.

În imagine, actorul se afla alături de una dintre cele mai iubite jucării ale lui, o mașină. Acesta și-a adus aminte cu drag de acele vremuri și de primul său bolid decapotabil.

"Prima mașină nu se uită.", a fost mesajul lui Mihai, impresionat și uimit de amintirile frumoase din tinerețe.

Mihai Bendeac împărtășește cele mai importante momente din viața lui cu cei 1.4 milioane de urmăritori de pe Instagram. Fotografia actorului a strans 24.000 de like-uri și aproape 200 de comentarii.

Fanii au observat un detaliu important la fotografie!

Oamenilor din mediu online nu le-a fost greu să observe un detaliu important care i-a șocat. Aceștia au remarcat că Mihai Bendeac avea un păr des și blond.

Actorul nu mai arată deloc ca în copilărie, și-a schimbat look-ul în totalitate. El și-a obișnuit publicul cu aspectul lui inedit și corpul tonifiat.

"Pe atunci aveai și păr!" sau "Și eu am o poză identică într-o mașină roșie. În fotografie pilotul face toți banii.", i-au mărturisit fanii, surprinși de imaginea de colecție a actorului.

Îl puteți urmări pe Mihai Bendeac în fiecare duminică, de la 20:00, la "iUmor", pe Antena 1.

Ultimele știri