Mihai Jurca, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Cum arată concediul îndrăgitului prezentator? | Video

Antena 1 este „Mereu cu tine”, așa că vedetele postului au decis să îți aducă „Vara cu 100 de prieteni”, o super campanie pe care nu ai voie s-o ratezi!

După vacanța forțată impusă de autorități în contextul epidemiei de coronavirus din România, iată că a venit și momentul ca românii să se bucure de vacanță, în adevăratul sens al cuvântului!

Printre ei este și prezentatorul meteo, Mihai Jurca, care s-a filmat chiar în timp ce se bucura de o super vacanță la mare!

MIHAI JURCA, DEZVĂLUIRI PENTRU „VARA CU 100 DE PRIETENI”

Mihai Jurca ia parte la campania „Vara cu 100 de prieteni”, la Antena 1.

Deși pandemia a afectat puțin ritmul de mișcare al prezentatorului, acesta vede partea bună din toată întâmplarea.

Mihai Jurca, dezvăluiri pentru „Vara cu 100 de prieteni”! Cum arată concediul îndrăgitului prezentator?  | Video

Mihai Jurca

"În alți ani călătoream foarte mult, anul acesta probabil că o să mă mișc mai mult pe lângă casă. Cred că trebuie să încercăm să ne adaptăm anul acesta, să încercăm să redescoperim niște lucruri destul de simple care ne fac fericiți.", a spus Mihai Jurca.

Cum se distrează Mihai Jurca și ce mesaj a transmis pentru telespectatorii Antena 1? Află totul urmărind clipul video de mai sus din campania „Vara cu 100 de prieteni”!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri