Nadine a terminat liceul și susține examenul de Bacalaureat, la 44 de ani. Vedeta s-a înscris la liceu la 38 de ani și este foarte fericită că are ocazia să-și ia diploma.
Nadine, absolventă de liceu la 44 de ani. Susține examenul de Bacalaureat
Nadine Voindrouh, devenită cunoscută în urma unui concurs de talente, în urmă cu mulți ani, este în plin proces de susținere a examenului maturității.
Iată că, deși și-a început studiile liceale la o vârstă destul de înaintată, Nadine nu s-a dat înapoi și a mers până la capăt, susținând și examenul de bacalaureat, despre care a scris câteva lucruri. Prezentatoarea tv este foarte fericită că a reușit să ajungă până în acest punct al vieții.
Pe 28 iunie, a început prima probă a examenului de Bac. Printre tinerii liceeni s-a aflat și cântăreața și prezentatoarea tv, Nadine. Aceasta își exprimă punctul de vedere cu privire la acest eveniment pe rețelele de socializare.
„Astăzi am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viața mea - prima zi de BAC. M am înscris la liceu la 38 de ani, iar azi, extrem de emoționată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat și eu una dintre probele examenului maturității. Pentru mine, frumusețea acestui moment are și un simbolism aparte, și anume faptul că trăim într-o lume( Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viața sa, așa încât să îi fie mai bine pe mai departe și, totodată, să poate face pace cu ce a fost. Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă. În mod neașteptat, această zi a fost încununată de prezența, în față liceului unde dădeam examen, a profesoarei mele de română, Ancuța Drondoe, și a directorului liceului unde am terminat școală”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.
Nadine continuă șirul de sentimente trăite în această experiență.
„Acești oameni au venit la prima oră la locația examenului și au așteptat acolo cu emoții, până a ieșit fiecare elev de-al lor din examen, pentru ca elevii să ii aibă/știe alături ( fac asta de 13 ani de când s a înființat liceul). Probabil că mai există astfel de profesori, de directori de liceu, însă eu n-am mai auzit. Gestul lor m-a emoționat profund. Directorul făcea poze elevilor doritori de amintiri, iar profesoara de română impărțea îmbrățișări celor emoționați, având grijă să recapituleze, în zbor, pentru fiecare dintre noi, și curentele literare… Mă uitam perplexă la ea și mă întrebam dacă eu aș fi un astfel de profesor… mi-e teamă că nu, însă la nivel uman, fără doar și poate, mi a transmis un mesaj puternic pe care am să-l port cu mine pe mai departe în viață. Am simțit că acești oameni și-au asumat cu maximă responsabilitate rolul pe care l-au avut în viața fiecărui om ce-a fost lăsat în mâinile lor pentru a fi pregătit pentru viață din p.d.v. academic. M-au impresionat și le mulțumesc că mi-au arătat că există și asemenea oameni. Am întâlnit mulți oameni buni, dar pentru ei trebuie să fac o altă categorie, pentru că e ceva mai mult decât calitatea umană… e ceva ce ține și de onoare, demnitate, datorie, conștientizarea privilegiului de a fi una dintre uneltele ce formează un om… nu știu, mai caut, pentru că gestul lor m-a pus pe cugetat”, a mai spus ea.