Căutare Live

”Ne căsătorim!” Ricky Martin a anunțat că el și partenerul său de viață își vor uni destinele! Cine va fi mireasa?!

Cântărețul portorican Ricky Martin a anunțat că pregătește în țara natală "o nuntă grandioasă" cu partenerul său suedez, Jwan Yosef. "Un lucru este sigur. Vreau să mă căsătoresc în Puerto Rico. De acolo sunt, la fel ca și familia mea și este o țară minunată. Nu doar pentru cei care doresc să se căsătorească", a declarat Ricky Martín programului american 'E! News', specializat în informații despre lumea spectacolului.

Cântărețul portorican Ricky Martin a anunțat că pregătește în țara natală "o nuntă grandioasă" cu partenerul său suedez, Jwan Yosef. "Un lucru este sigur. Vreau să mă căsătoresc în Puerto Rico. De acolo sunt, la fel ca și familia mea și este o țară minunată. Nu doar pentru cei care doresc să se căsătorească", a declarat Ricky Martín pentru o publicație mondenă.

Artistul a precizat că nunta lui va avea "un aer internațional", având în vedere că partenerul său Jwan Yosef este suedez, iar unele din rudele sale sunt siriene.

El a recunoscut totuși că este o sarcină foarte grea. "Nimeni nu mi-a spus cât este de complicat să pregătești un eveniment atât de important. Știam că este greu, dar nu atât de complicat", a subliniat cântărețul. Yosef, 32 de ani, și Ricky Martin, care are doi copii, s-au logodit la sfârșitul anului trecut.

Cântărețul, care în prezent îmbină filmările la un serial despre viața lui Gianni Versace cu show-ul 'All in' din Las Vegas, a vorbit și despre de gemenii săi, Valentino și Mateo, în vârstă de 8 ani.

"Copiii mei sunt fericiți, ceea ce înseamnă că facem o treabă bună", a subliniat el.

Despre viața sa în Las Vegas, unde susține concertele, Ricky Martin a dezvăluit că programul copiiilor este mai plin decât al lui: "Sunt mai ocupați decât mine. Vizitează orașul, merg la Aqua Park, sau la diferite acțiuni (...) Și vin seara la concertul meu, dacă a doua zi nu au cursuri", a mărturisit el.

Speak şi "Libelula", din ultimul său clip, din ce în ce mai apropiaţi. Reacţia artistului, după ce frumoasa da... Cornel Galeș, certat de admiratorii Ilenei Ciuculete, după ce a chefuit de ziua lui: „Zânuța e sub pământ, iar tu bei și...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x