Căutare Live

Nicole Cherry, de la debut și până acum. Povestea artistei de succes

Era primăvara lui 2013 când Amintirile lui Nicole Cherry răsunau la radio. Prea puţini ştiau însă pe atunci că cea pe care o aud este româncă. Şi mai puţini că e o copilă de 14 ani.

Era primăvara lui 2013 când Amintirile lui Nicole Cherry răsunau la radio. Prea puţini ştiau însă pe atunci că cea pe care o aud este româncă. Şi mai puţini că e o copilă de 14 ani.

Nu doar că a fost debutul ei în muzică, dar hitul Memories i-a adus lui Nicole şi un premiu: pentru cel mai bun nou artist. Acum cântecul numără peste 14 milioane de vizualizări pe Youtube. Iar Nicole, tot mai mulţi fani.

Reporter: Când erai mică, ce răspundeai la întreabarea ce o să te faci când vei fi mare?

Nicole Cherry: Cântăreaţă!

Reporter: Da?

Nicole Cherry: Da, de mică am ştiut că vreau să fiu cântăreaţă şi o să fac muzică. Trec prin etape minunate şi nu pot să mi spun ca mi aş fi dorit poate să mă joc mai mult, joaca mea a fost să cânt şi să evoluez prin muzică.

Şi cu ambiţie, Cireşica, aşa cum o alintă fanii, nici că a vrut să mai coboare din topurile româneşti. Au urmat concerte.

Whitney Houston, Indila, Florin Ristei sau Mariah Carey au fost doar câţiva dintre artiştii pe care Nicole i-a interpretat la una dintre ediţiile emisiunii Te cunosc de undeva.

La şase ani de la lansare, Nicole este acum una dintre cele mai apreciate artiste din România. Iar asta se vede şi pe paginile de socializare. Se numără printre reginele Instagramului, la capitolul urmăritori. Peste 1,6 milioane de oameni o apreciază, în online.

Şi ne pregătim ca întreaga vară boxele să răsune iarăşi a Nicole Cherry. Căci nicio lună nu a trecut de la lansarea celui mai recent cântec al ei - Si me queres, un featuring cu trupa Akcent.

Sursa: Observator.tv

Bătaie în LOFT. Prietena Elenei Băsescu a luat-o la pumni pe o cunoscută tânără din showbizul românesc!... Omar Arnaout, câștigătorul de la ”Next Star”, atinge culmile succesului! Ce planuri are după Bacalaureat ...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x