Nunta Printul Albert de Monaco, transmisa in format 3D

Printul Albert de Monaco si viitoarea sa sotie par sa fi trecut peste orice neintelegeri si continua pregatirile pentru marea ceremonie. In palat, e mare forfota, iar prietenii cuplului regal dezmint orice problema intre cei doi. Maine va avea loc cununia civila, in camera tronului din palat, iar poimaine Charlene Wittstock va deveni Printesa. Nunta celor doi se anunta a fi una extravaganta. Si va tine trei zile, ca in povesti!

Momentul poate cel mai important al ceremoniilor din Monaco este cununia religioasa, de sambata. 3.500 de invitati vor asista la momentul in care Albert isi ia adio de la burlacie, iar Charlene devine printesa.

Printre cei care vor sosi aici la Monaco in zilele urmatoare pentru a sarbatori alaturi de printul Albert se numara si nume importante din Romania. Principesa Margareta si principele Radu vor reprezenta casa regala de romania la nunta.

Iar evenimentul va ajunge in format 3D in unele tari.

Vor fi sase ore de transmisii in direct si va fi, de asemenea...

Citeste continuarea aici!

FOTO: Hepta

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri