Live acumFilm: Kung Fu Yoga
Prime Time 20:25Chefi la cutite

Pamela Anderson a fost bătută de fostul iubit! Vedeta a ajuns la spital cu mâinile zdrobite: „Am auzit cum au trosnit!” - Video

Pamela Anderson trăiește în teroare. Vedeta a postat postat mai multe fotografii, dar și o înregistrare, în care apare bandajată la mâini, după ce susține ea, ar fi fost agresată de Adil Rami, fostul iubit.

Pamela Anderson trăiește în teroare. Vedeta a postat postat mai multe fotografii, dar și o înregistrare, în care apare bandajată la mâini, după ce, susține ea, ar fi fost agresată de Adil Rami, fostul iubit.

Pamela Anderson, cunoscută pentru rolul din „Baywatch”, spune că a așteptat șase luni înainte de a apela la ajutorul medicilor și, chiar și atunci, a mințit când a fost întrebată cum a capătat rănile.

Adil Rami, în vârstă de 33 de ani, a negat vehement acuzațiile actriței, într-o postare pe pagina personală de Instagram.

„Poate nu înțelege ce înseamnă abuzul”, a răspuns Pamela Anderson.

În înregistrarea video, Pamela Anderson este într-un cabinet medical, în timp ce mâinile îi sunt bandajate. Vedeta a postat mai multe fotografii, de pe patul de spital.

„Când mi-a zdrobit mâinile, în special pe cea dreaptă, am auzit cum au trosnit. Șase luni mi-au trebuit până să am curajul să merg la doctor”, a scris actrița.

„Mi-am mințit doctorii, le-am spus că durerea pe care o simt seamănă cu cea provocată de artrită. Nimeni nu a știut de bătăile pe care le primeam, în afară de sora lui. Ea mi-a spus să am răbdare, că se va schimba.”

Pamela Anderson a spus despre fostul ei iubit că era posesiv. Vedeta nu ar fi avut voie să meargă nicăieri unde ar fi putut fi prezenți alți bărbați.

„Mă rănea în moduri pe care nu mi le puteam închipui. Mă intimida, mă împingea, mă apuca de brațe și strângea cu toată forța. Îmi ascundea cheile de la mașină, ca să fie sigur că nu plec. Minciunile făceau și ele parte din arsenalul lui de manipulare.”

Vedeta a continuat șirul acuzațiilor la adresa fostului iubit. Ea susține că, în urmă cu o săptămână, Adil a amenințat că îi va rupe picioarele. „Săptămâna trecut mi-a spus că îi vine să îmi rupă picioarele, dar că am noroc că sunt femeie, iar el nu bate femei.

Actrița spune că Adil face încercări disperate de a se împăca cu ea, dar că nici nu vrea să audă de el. „Mă sună de pe tot felul de numere pe care nu le cunosc și îmi trimite zeci de emailuri în fiecare zi. Îmi cere să mă întorc în Franța, să ne împăcăm și că are dovezi. Ce dovezi??? Nu vrea să îmi înapoieze lucrurile, măcar câinele meu, Zuzu, este în siguranță. Nu am nevoie de nimic de la el”, a încheiat Pamela Anderson.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro