Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Poftiţi pe la noi: Poftiţi la munca

Pepe, vacanta de vedeta! Cantaretul se relaxeaza in Italia

Dupa o vara plina de concerte, emisiuni, inregistrati, barfe, bone, turta fetitei si cate si mai cate, Pepe a ales sa se relaxeze departe de tara, alaturi de familie

Cantaretul si-a luat bagajele si a fugit in lume! Departe de ochii presei sau a carcotasilor de ocazie, artistul a poposit in Italia! Nu e singur, ci alaturi de familia lui. O vacanta cu Raluca si Maria era tot ce isi dorea! "Am ajuns in Italia, acum. Dar nu stau prea mult. Ma plimb. Vreau sa vad cat mai multe locuri. Poate ajung si in Spania. Nu stiu care va fi urmatoarea destinatie". Artistul are zece zile de vacanta pe care vrea sa le petreaca doar cu familia lui si pare ca nimeni nu l-a putut impiedica.

A fost in vacanta si pe litoralul romanesc

Pentru vedeta de la "Te cunosc de undeva!", vacanta din Italia nu este singura din aceasta vara. Pepe a mai fost cateva zile, doar cu Raluca, si pe litoralul romanesc. Unde evident a dat nas in nas cu paparazzi. Acum, insa, vrea sa se asigure ca nimeni nu ii monitorizeaza mersul dupa o noapte nebuna intr-un bar. Bineinteles, nici nu s-ar pune problema sa se "ameteasca", ca doar a plecat cu fetita!

Foto: Facebook

Vezi mai multe stiri mondene AICI!