Printul Albert de Monaco se casatoreste cu Charlene Wittstock pe 1 iulie

Unul dintre cei mai ravniti burlaci din Europa, Printul Albert al II-lea de Monaco, in varsta de 52 de ani, se va casatori in curand cu inotatoarea sud-africana Charlene Wittstock . Publicatiile din intreaga lume au inceput deja sa compare evenimentul care va avea loc pe 1 iulie cu nunta regala din Marea Britanie. Si comparatia este una justificata, avand in vedere ca ceremonia de casatorie a Printul de Monaco se anunta a fi una fastuoasa, arata Yahoo News.

Supranumita „cealalta nunta regala" a anului, evenimentul va avea loc pe 1 iulie. Bugetul alocat este unul impresionant, de peste 5,6 milioane de dolari, dar este mult sub cel estimat pentru nunta regala din Marea Britanie (30 de milioane dolari). Chiar si asa, nunta va fi una memorabila, si va cuprinde doua ceremonii religioase, precum si o reprezentatie a trupei Eagles.

Peste 200.000 de turisti si 1.000 de reprezentanti ai mass media sunt asteptati in principat cu ocazia nuntii regale. Comerciantii au inceput deja sa vanda suveniruri cu chipurile viitorilor miri.

Printul Albert al II-lea de Monaco si Charlene Wittstock sunt impreuna de trei ani si s-au cunoscut la Jocurile Olimpice din de iarna Torino din 2006. De atunci sunt nedespartiti si apar impreuna la aproape toate evenimentele publice.

Charlene Wittstock , de nationalitate sud-africana, s-a nascut pe 25 ianuarie 1978, in Zimbabwe. Inainte de a se stabili in Monaco, Charlene Wittstock a fost educatoare si campioana la natatie. Ea a castigat trei medalii de aur la Cupa mondiala de natatie din 2002.

Printul Albert are doi copii din relatii care nu au fost oficializate, insa potrivit regulilor de succesiune ale principatului catolic de pe Riviera Franceza, numai copiii nascuti in cadrul casatoriei pot mosteni tronul.

Ultima nunta regala a avut loc in Monaco in anul 1956, cand tatal lui Albert, Rainier, s-a casatorit cu actrita americana Grace Kelly.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Parteneri
Sufleu de vanilie. Un delicios desert din bucătăria franțuzească
Pentru momentele de răsfăț culinar sau pentru evenimentele speciale din viața ta, îți oferim o rețetă de sufleu de vanilie, inspirată din bucătăria franțuzească. Este un desert fin și delicat, cu textură aerată și aromă plăcută de vanilie.
Catine.ro
Ultimele știri