Căutare Live

Prinţul Harry şi soţia lui au trimis mai multor ziare britanice o scrisoare prin care le avertizează că nu vor mai coopera pentru articolele lor

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au trimis mai multor ziare britanice, între care The Sun, The Mirror şi Daily Mail, o scrisoare prin care le avertizează că nu vor mai coopera pentru articolele lor, informează BBC.

Cuplul, care s-a mutat recent în California, le-a trimis, duminică noapte, editorilor publicaţiilor The Sun, The Mirror, Daily Mail, Daily Express şi site-urilor afiliate, o scrisoare prin care îi avertizează că nu vor mai colabora pentru articolele lor.

Informarea vine la câteva săptămâni după ce Harry şi Meghan Markle au renunţat la îndatoririle oficiale din cadrul familiei regale britanice.

Reprezentantul lor a spus că cei doi au luat această decizie din cauza articolelor „false şi invazive” apărute.

Harry şi Meghan au subliniat că refuză „să se ofere ca monedă de schimb pentru o economie a click bait -ului şi denaturării”.

Astfel, nici ei şi nici cei din echipa de PR nu vor răspunde solicitărilor venite din partea reprezentanţilor acestor publicaţii.

Scrisoarea, redactată de un purtător de cuvânt, arată: „Este foarte îngrijorător că o influentă parte a media, pe parcursul mai multor ani, a căutat să se protejeze de responsabilitatea pentru ceea ce scrie sau spune - chiar dacă ştie că este ceva fals, distorsionat sau invaziv. Când puterea este apreciată fără responsabilitate, încrederea pe care o avem în această industrie atât de necesară este degradată”.

„Este un cost uman real în acest fel de a face afaceri şi afectează fiecare colţ al societăţii (...). Ducele şi ducesa de Sussex au văzut cum vieţile oamenilor pe care îi cunosc, dar şi ale unor străini, au fost distruse fără vreun motiv decât faptul că bârfele obscene cresc veniturile din publicitate”, se mai arată în scrisoare.

Prinţul Harry şi Meghan Markle susţin că suspendarea legăturii cu tabloidele nu reprezintă încheierea legăturilor cu publicul sau „cenzurarea relatărilor corecte”.

„Presa are tot dreptul să scrie şi să aibă o părere despre ducele şi ducesa de Sussex, bună sau rea. Dar nu poate fi bazată pe o minciună”.

Ei vor continua să colaboreze cu alte publicaţii şi reprezentanţi ai presei.

Decizia de acum se aplică doar celor patru ziare, ediţiilor lor de weekend şi site-urilor asociate.

Săptămâna aceasta este programată o audiere în procesul pe care Markle l-a intentat Mail on Sunday în urma publicării unei scrisori scrise ducesei de către tatăl ei.

Citește și
colaj de imagini cu icoane cu sfantul andrei si un scris pe mijloc
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
Sfântul Andrei 2021: 30 noiembrie. Tradiții, obiceiuri și superstiții pentru sărbătoarea de azi
elwira, mihai petre, cuza si emi la finala asia express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4
felicitare cu flori roz pe margini pe care scrie mesaje de sfantul andrei 2021
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Felicitări de Sfântul Andrei 2021 cu mesaje ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook pe 30 noiembrie
Mai multe articole

Sursa : news.ro

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri