Căutare Live

Radu Mazare, indragostit de Madagascar. S-a dat cu zmeul si a baut... licori magice

Radu Mazare s-a dus la vraci. In Madagascar. I-au facut voodoo, pentru bunastare in afaceri. Cu gandul la nebunia care va incepe pe litoral, primarul Constantei si-a exersat talentul la distractie: s-a dat cu zmeul, a baut licori magice si, la final, a cautat si apa. Cu batul.

E congres la partid, la Bucuresti, si aia stau in costume si se bat pe functie. Eu daca nu vreau functie, uite ce fac”. Mai exact, Radu Mazare a facut ce face de doi incoace. A dat o fuga, cateva mii de kilometri, pana in Madagascar, in coasta Africii.

Atat de tare s-a indragostit primarul Constantei de Madagscar, ca a devenit investitor. Pe un teren de aproape doua hectare, concesionat pe 99 de ani, vrea sa ridice sapte bungalow-uri si un restaurant. insa nu inainte sa se puna bine cu... spiritele.

Din Madagascar, Mazare s-a intors relaxat. Si plin de ideii. Una i-a venit dupa ce a aflat ca se va costuma in salvamar la filmarile pentru imnul de promovare a statiunii Mamaia: toti salvamarii sa fie imbracati cu bretele si palarii, ca-n Brigada Diverse: La multe si la mare.

foto: Intact Images

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... TU ALEGI: Larisa Bercea (dansatoarea la bara) sau Francesca Mitrache (blonda fatala)?...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri