RĂMAS BUN, STELA POPESCU! ”Steluţa...tu te-ai dus în ceruri. / Cortina cade-n urma ta. / Acum zâmbeşti cu sfinţii-n ceruri; / Noi te jelim - NU NE UITA!...”

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a trimis un comunicat de presă prin care informează cu privire la toate detaliile înmormântării regretatei actrițe Stela Popescu.

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” a trimis un comunicat de presă prin care informează cu privire la toate detaliile înmormântării regretatei actrițe Stela Popescu.

«STEAUA S-A STINS... » - Doamnei Stela POPESCU…

Un zâmbet lumina o lume. / Cometa blândă era stea. / La bucurii şi la necazuri / Românii se-ncălzeau la ea. / Trecea prin timp ca o revistă, / prin inimi şi prin mâini, hai-hui / Ea dădea pâine de speranţă / La oameni, gâze...şi oricui. / Modestă - alerga prin viaţă / Glumeaţă şi cu zâmbet pur. / Stela POPESCU a fost steaua / de demnitate - prin azur. / Dar azi...cuvintele-s schiloade. / Dacă-o strigăm la catalog, / Fosta elevă...e absentă,/ Cu voi - la geniul ei mă rog: / Steluţa...tu te-ai dus în ceruri. / Cortina cade-n urma ta. / Acum zâmbeşti cu sfinţii-n ceruri; / Noi te jelim - NU NE UITA!... (George Filip, 23 noiembrie 2017, Montreal, Canada)

ULTIMUL DRUM al STELEI POPESCU, marea actriţă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”

Colectivul Teatrului de Revistă ”CONSTANTIN TĂNASE” anunță cu infinite regrete și imensă tristețe încetarea din viață joi, 23 noiembrie 2017 a marii actriţe STELA POPESCU, cea care și-a legat definitiv numele și cariera de spectacolele REVISTEI ROMÂNEȘTI.

Corpul neînsuflețit al actriţei va fi depus pentru un ultim omagiu vineri, 24 noiembrie 2017, începând cu orele 11.00 în foyerul Sălii SAVOY a Teatrului de Revistă ”Constantin Tănase”.

Sâmbătă, 25 noiembrie 2017 actriţa va fi depusă la Capela Mănăstirii CERNICA, iar duminică, 26 noiembrie la Cimitirul CERNICA va avea loc înmormântarea, alături de soţul său, marele textier Mihai Puiu Maximilian.

Alături de ALEXANRU ARŞINEL, partenerul său de scenă și parcă de-o viață, STELA POPESCU a contribuit la scrierea istoria Teatrului de Revistă jucând în mii de spectacole. Cei doi au debutat pe această scenă în anul 1979 şi se pregăteau de cea de 40-a aniversare a celui mai iubit cuplu de actori români de teatru şi film.

Pe 15 martie 2016, marea actriţă STELA POPESCU a fost decorată de Preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Steaua României" în grad de Cavaler ”pentru remarcabilele interpretări artistice susţinute pe cele mai importante scene din ţară, pentru dragostea şi talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generaţii de spectatori”. Decretul de acordare a acestei distincţii a fost semnat pe 21 decembrie 2015, chiar în ziua în care actriţa Teatrului de Revistã "Constantin Tãnase" a împlinit 80 de ani şi a aniversat peste 55 de ani de carierã cu spectacolul "STELA de la TĂNASE". „Vă multumesc pentru acest dar. Este o dovada a faptului ca timp de 55 de ani nu am muncit degeaba!” – a spus atunci actriţa.

STELA POPESCU a fost actriţa Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" în perioada 1963 - 1969 şi a revenit pe faimoasa scenă în 1993 unde a continuat să joace în mii de spectacole până săptămâna trecută (pe 11 si 12 noiembrie)... pentru că acum se pregătea de turneul din Spania (Valencia) din cadrul Programului ROMÂNI PENTRU ROMÂNI din perioada 29 noiembrie - 3 decembrie 2017, cu spectacolul "E VIVA REVISTA!" dedicat Zilei Naţionale a tuturor românilor - 1 DECEMBRIE.

Vă mulțumim!

Oana GEORGESCU

Secretar Literar&PR

Teatrul de Revistă „Constantin Tănase"

Calea Victoriei nr. 33, Sector 1, Bucureşti

Email: [email protected] / [email protected]

Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838

www.teatrultanase.ro

http://www.facebook.com/teatrul.constantintanase

Ultimele știri