Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Răsturnare de situație în cazul averii regretatei Ileana Ciuculete! Cine primește toți banii artistei, după moartea lui Cornel Galeș

Informația momentului despre controversata avere a Ilenei Ciuculete! Copiii regretatei artiste au luat o decizie neașteptată!

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete

Conform portalului instanțelor de judecată, procesul deschis de Marian Sfetcu împotriva fratelui său, Mugurel, și a lui Cornel Galeș - care a murit la finele anului trecut - a fost suspendat, recent, ca urmare a decesului lui Galeș, soțul regretatei artiste Ileana Ciuculete.

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU AVEREA REGRETATEI ARTISTE ILEANA CIUCULETE

Pentru a continua procesul, Marian Sfetcu ar fi trebuit să depună o nouă cerere, însă se pare că între timp a lămurit lucrurile cu fratele său, așa că a refuzat să se mai judece cu acesta.

citește și: Ileana Ciuculete ar plânge amarnic! Fiica secretă a lui Cornel Galeș a pregătit lovitura decisivă! Ce pretinde

„Suspendă judecarea acțiunii formulată de reclamantul SFETCU MARIAN CRISTINEL în contradictoriu cu pârâții SFETCU VALERIU MUGUREL și GALES CORNEL - decedat la data de 30.11.2019”, a fost decizia magistraților.

Răsturnare de situație în cazul averii regretatei Ileana Ciuculete! Cine primește toți banii artistei, după moartea lui Cornel Galeș

Regretata artistă Ileana Ciuculete a murit în anul 2017

Acest lucru arată faptul că fiii regretatei artiste Ileana Ciuculete ar fi ajuns la un acord cu privire la moștenire.

citește și: Dezvăluiri despre scandalul de la înmormântarea lui Cornel Galeș

Vă reamintim că averea Ilenei Ciuculete a fost un subiect extrem de controversat după moartea artistei. Inițial, băieții cântăreței s-au războit în instanță cu soțul cântăreței, Cornel Galeș.

După moartea acestuia (în decembrie 2019), fiica acestuia a încercat să obțină o parte din moștenire. Totuși se pare că cererile acesteia au fost respinse și ulterior lupta pentru avere s-a dat doar între băieții regretatei Ileana Ciuculete.

Acum, din datele prezentate mai sus, reiese faptul că, la trei ani de la decesul artistei, moștenitorii au ajuns la un consens.

Recomandari