Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Robert Downey Jr. este cel mai bine plătit actor din lume în 2015! Suma uriaşă câştigată de starul din "Iron Man"

Revista americană Forbes a dezvăluit clasamentul celor mai bine plătiți actori, luând în considerare veniturile realizate de ei între 1 iunie 2014 și 1 iunie 2015.

Robert Downey Jr se mândreşte cu încasări record

hepta.ro

Revista americană Forbes a dezvăluit clasamentul celor mai bine plătiți actori, luând în considerare veniturile realizate de ei între 1 iunie 2014 și 1 iunie 2015.

Pentru al treilea an consecutiv, Robert Downey Jr. este în fruntea listei, cu 80 de milioane de dolari câștigați, cu 5 milioane mai mult decât anul trecut.

Divorț la Hollywood! O cântăreaţă celebră a pus capăt mariajului, după 13 ani de căsnicie

Actorul american își datorează veniturile mai ales personajului Tony Stark din 'Iron Man', rol pe care l-a reluat în 'Avengers: Age of Ultron', cu încasări de 1,4 miliarde de dolari. Al treilea film din seria 'Captain America', a cărui lansare este programată în 2016, promite și el să sporească veniturile actorului cu 40 de milioane de dolari.

Robert Downey Jr., în "Iron Man"

În clasamentul revistei Forbes, Robert Downey Jr este urmat de Jackie Chan (50 de milioane de dolari), Vin Diesel (47 de milioane), care beneficiază de succesul înregistrat de 'Fast and Furious 7', Bradley Cooper (41,5 milioane), Adam Sandler (41 de milioane) sau Tom Cruise (40 de milioane), reîntors pe marile ecrane cu 'Mission Impossible: Rogue Nation'.

Jackie Chan

Și actorii indieni au câștigat bine în anul fiscal recent încheiat, Amitabh Bachchan, Salman Khan și Akshay Kumar înregistrând venituri de 33,5 și respectiv 32,5 milioane de dolari. Top 10 este încheiat de Mark Wahlberg, cu 32 de milioane de dolari.

Recomandari