Salma Hayek susține că i-a crescut bustul în ultimii ani, fără a apela la intervenții de mărire a acestuia. "Sunt naturali"

Celebra actriță Salma Hayek a simțit nevoia să clarifice faptul că nu a apelat la o operați de mărire a bustului.

După ce presa a speculat îndelung faptul că Salma și-ar fi mărit bustul, în urma unor comparații făcute între poze, actrița a simțit nevoia să se apere.

Profimedia

După ce presa a speculat îndelung faptul că Salma și-ar fi mărit bustul, în urma unor comparații făcute între poze, actrița a simțit nevoia să se apere.

Bruneta focoasă susține că sânii ei sunt naturali și că nu a apelat niciodată la o operație de mărire a acestora. Într-un interviu pentru Red Table Talk, Salma a mărturisit:

“Mulți oameni au spus că mi-am mărit sânii. Nu îi învinuiesc! Sânii mei erau mai mici! Așa era și restul corpului meu”, a spus actrița în vârstă de 54 ani.

Salma Hayek a vorbit deschis despre mărirea bustului

De asemenea, Salma susține că mărirea ei în zona bustului este naturală. Actrița a explicat că toate acestea s-au întâmplat datorită schimbărilor din corpul ei de-a lungul anilor, precum sarcină, menopauză și perioade în care greutatea ei a oscilat.

Citește și: Apariția rară a fiicei sale i-a uimit pe fani. Cum arată acum fiica Salmei Hayek

“Pentru unele femei, ele devin mai slabe. Dar sunt și alte femei care atunci când se îngrașă li se măresc sânii. Alte femei atunci când devin mame și își alăptează copiii, li se mărește bustul și nu se mai micșorează. De asemenea, în unele cazuri, sânii se măresc și atunci când intri la menopauză. Doar se întâmplă să fiu una idntre acele femei”, a mai explicat Salma, potrivit New York Post.

În timp ce s-a bucurat de creșterea bustului, actrița a recunoscut că s-a confruntat și cu dureri.

“Am avut mai multe mărimi la sutien, iar spatele meu a suferit din această cauză. Și nu sunt multe femei care vorbesc despre acest lucru”, a spus Slama Hayek.

Chiar dacă societatea continuă să susțină faptul că după o anumită vârstă femeile expiră, Salma a spus că nu crede în aceste stereotipuri care sunt complet distructive.

“Nu există dată de expirare pentru femei. Acest lucru trebuie să dispară. Pentru că poți fi cea mai tare la orice vârstă. Poți fi visătoare la orice vârstă, poți fi romantică la orice vârstă. Avem dreptul să fim iubite pentru ceea ce suntem”, a mai adăugat Salma Hayek.

Cum se menține în formă Salma Hayek la 54 ani

Salma Hayek are 54 de ani și arată foarte bine. Primește deseori complimente de la fanii ei și nu numai. Într-un interviu exclusiv pentru The Mirror, actrița a dezvăluit rutina care pe ea, cel puțin, o ajută să se mențină astfel.

Antrenamentul fizic pe care actrița îl face este intens, dar de scurtă durată, ținând cont că nu durează mai mult de cinci minute pe zi.

Citește și: Salma Hayek face dezvăluiri despre căsnicia ei. Actrița a fost acuzată că e căsătorită pentru bani

Actrița din filmul "Frida" a mărturisit că a avut și momente în care a fost mai plinuță dar când își propune să schimbe ceva, reușește. Face orice este necesar, ține dietă și multe exerciții fizice, astfel încât să arate perfect.

Salma Hayek a spus: "Îmi place să fac yoga și am inventat un fel de exercițiu-rutină, care durează doar cinci minute și îmi lucrează întreg corpul. Poate fi dureros a doua zi, dar în timpul exercițiului nu simți absolut nimic".

Ultimele știri