Sia și-a alertat fanii cu un mesaj: "Un cauciuc a explodat. Rezistaţi cu mine. Vă iubesc”

Sia a condus 13 ore de la Melbourne la Sydney, pentru susţine un concert pe care îl avea programat pe Allianz Stadium, sâmbătă seară.

Sia a condus 13 ore de la Melbourne la Sydney, pentru susţine un concert pe care îl avea programat pe Allianz Stadium, sâmbătă seară.

Cântăreaţa nu a putut lua avionul din cauza condiţiilor meteorologice şi, pentru a nu anula concertul, a preferat să conducă timp de 13 ore de la Melbourne.

„S-ar putea să întârzii cinci minute. Nu am putut lua un avion din cauza vremii, aşa că am condus 13 ore, apoi un cauciuc a explodat”, a scris ea pe Twitter. „Rezistaţi cu mine. Vă iubesc”.

Artist a revenit apoi cu noutăţi: „Sunt la patru minute de stadion. Complet îmbrăcată. Gata să începem”. Ea şi-a cerut scuze pentru întârziere fanilor, care au aşteptat-o pe o ploaie torenţială.

Sia Kate Isobelle Furler (născută pe 18 decembrie 1975, în Australia), cunoscută sub numele de Sia, este cântăreaţă, compozitoare şi producătoare. A lansat şapte albume de studio şi cinci albume live. A fost nominalizată de opt ori la premiile Grammy. În 2016, ea a lansat albumul „This is Acting” şi a susţinut un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Pe 17 noiembrie şi-a lansat primul album de Crăciun, „Everyday is Christmas”.

Ultimele știri