Live acumiRoast Istoric
Prime Time 20:00Chefi la Cutite

Situație disperată pentru Angela Similea! Artista a ajuns la capătul puterilor

Angela Similea este disperată! Situaţia în care se află pare una fără ieşire. Şi asta din cauza datoriilor mari pe care le are şi pe care nu crede că va putea să le acopere indiferent de ce ar vinde.

Angela Similea este disperată! Situaţia în care se află pare una fără ieşire. Şi asta din cauza datoriilor mari pe care le are şi pe care nu crede că va putea să le acopere indiferent de ce ar vinde.

De vină ar fi un împrumut pe care artista şi soţul ei l-au făcut în 2009, împrumut pe care Similea nu mai avut cum să-l returneze după moartea lui Victor Surdu, în 2011. Şi, tocmai din acest motiv, artista a scos la vânzare conacul imens din Belciugatele, la prețul de 650 de mii de euro. Din păcate, însă, nu este suficient pentru plata datoriilor către bănci, ce depăşesc 700 de mii de euro.

Şi nu este scos la vânzare recent, ci de mai bine de 3 ani. ”Victor a cumpărat-o cu teren cu tot de la acea persoană. Casa nu arăta deloc pe gustul meu şi al lui Victor şi atunci, în câţiva ani, am reuşit să o aducem la stadiul acesta”.

Deși locuiau într-un apartament obișnuit, cei doi au decis să se mute la curte, pentru a fi mai aproape de natură, așa cum îi plăcea soțului său. Acum, artista, se luptă cu datoriile...

Recomandari