Căutare Live

SPECTACULOS! Adrian Mutu cu Sandra, nuntă regală. Cum a arătat cea de-a treia rochie a miresei

Imagini emoţionante de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra. Un dans al mirilor deosebit, ţinute spectaculoase şi sute de invitaţi pe măsură. 

Imagini emoţionante de la nunta lui Adrian Mutu cu Sandra. Un dans al mirilor deosebit, ţinute spectaculoase şi sute de invitaţi pe măsură.

Adrian Mutu şi Sandra au avut parte de o petrecere pe cinste, care s-a ridicat la nivelul aşteptărilor tuturor celor prezenţi. Cei doi au fost toată noaptea numai un zâmbet, iar Sandra a atras atenţia cu ţinuta spectaculoasă pe care a schimbat-o, a treia la număr, la cel mai important eveniment din viaţa ei.

Dacă la începutul serii, bruneta a fost îmbrăcată în rochia pe care a avut-o şi la cununia religioasă, mai târziu şi-a luat o rochie mai lejeră.


Veşti frumoase de la Ștefan Bănică! După şase ani de relaţie, juratul X Factor s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva... Răzvan Simion, despre colegul de emisiune: "Dani este acel gen de român care nu suportă să vadă oameni fericiți&quo...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri