Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mihai Morar și-a creștinat fetița. Imagini emoționante de la botez

A fost o zi mare în familia lui Mihai Morar. Prezentatorul şi-a creştinat fetiţa, pe micuţa Roua. Imagini din biserică, dar şi de la super petrecerea ce a urmat.

A fost o zi mare în familia lui Mihai Morar. Prezentatorul şi-a creştinat fetiţa, pe micuţa Roua. Imagini din biserică, dar şi de la super petrecerea ce a urmat.

O zi importantă pentru Mihai Morar și ția sa, Gabriela. Cei doi părinți și-au crștinat fetită, pe micuța Roua Ilia, ieri pe 29 septembrie. Această dată are o semnificație aparte, este Ziua Internațională a Inimii. Nașii, apropiații și familia lui Mihai Morar le-au fost alături în această zi specială. Biserica a fost decorată cu zeci de lăcrămioare și trandafitiri albi.

Gabriela Morar a strălucit într-o rocihe verde smalard cu negru, lungă și extrem de elegantă. Nici prezentatorul „Rai da' buni” nu s-a lăsat mai prejos. Mihai Morar a ales un costul clasic, negru, pe care l-a accesorizat cu bijuterii prețioase. După botez, micuța a Roua a fost schimbată, de către nași, într-o rochie verde care se asorta cu cea a mamei sale.

Mihai Morar: „A fost o zi plină de dimineață, de când ne-am trezit(…) punctul culminant a fost slujba botezului. Copleșitor!(…) Slujba de astăzi afost plină de har!”

Prezentatorul „Rai da' buni” povestește cum i-au dat lacrimile atunci când soția sa, Gabriela Morar, a luat decizia de a o boteza pe micuța Roua prin scufundare în apă. Această decizie a fost luată în ciuda faptului că mămica „are toate fricile din lume”, după cum spune chiar prezentatorul.

Distracția a inut până dimineața cu mâncare bună și dans pe muzica anilor 80'.

Sursa: Star News

Citește și: Mihai Morar, în pelerinaj pe Muntele Athos! Prezentatorul l-a cunoscut pe călugărul care a privatizat

Recomandari