Căutare Live

SFÂȘIETOR! Seamănă LEIT: O tânără a reușit să înduioșeze familia Aurei Ion, "îngerul cu aripi frânte din Apuseni"

Familia studentei care a pierdit în cumplita tragedie din munții Apuseni a avut parte de un gest de-a dreptul impresionant, făcut de o persoană necunoscută.

Familia studentei care a pierdit în cumplita tragedie din munții Apuseni a avut parte de un gest de-a dreptul impresionant, făcut de o persoană necunoscută.

O tânără talentată, studentă la Facultatea de Arhitectură, a creat un tablou în care a surprins perfect trăsăturile Aurei Ion.

Sfâșiați de o durere care se va păstra veșnit, părinții, dar și surorile și frații Aurei i-au mulțumit celei care le-a dăruit acest cadou.

Mari, sora studentei ce a murit în Munții Apuseni a postat zilele trecute fotografia cu portretul surorii ei și a ținut să îi mulțumească Laurei pentru gestul incredibil. “Mulțumim Laura! Suntem înduioșați de gestul tău! Un portret care ne inspiră un elan de emoții și energie pozitivă”, a scris sora Aurei pe un site de socializare.

Spynews.ro a publicat câteva fotografii cu portrete realizate de artiști, în memoria Aurei Ion.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... FOTO! Chipul la control II: E INCREDIBIL cum arată Alina Pușcaș la patru dimineața...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri