Căutare Live

De ce a murit, de fapt, Denisa Răducu? La un an de la deces, tatăl artistei a dezvăluit adevăratul motiv al morții

La un an de la moartea Denisei Răducu, tatăl ei a decis să dezvăluie motivul pentru care ar fi murit fiica sa. Pe cine acuză bărbatul de decesul fulgerător al artistei, dar şi alte declaraţii sfâşietoare, în clipul de mai sus.

La un an de la moartea Denisei Răducu, tatăl ei a decis să dezvăluie motivul pentru care ar fi murit fiica sa, notează Antena Stars.

Șocul și gândul că nu o să își mai vadă niciodată fiica l-au îmbolnăvit grav pe tatăl Denisei Răducu! Bărbatul este dependent de pastile, după moartea artistei. A rămas cu sechele şi nu crede că îşi va reveni, vreodată.

Pe cine acuză bărbatul de decesul fulgerător al artistei, dar şi alte declaraţii sfâşietoare, în clipul de mai jos:

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri