Thalia, desemnata "simbol al modei" de un celebru lant de magazine

Thalia, actrita care a facut furori in intreaga lume cu rolurile din telenovele precum "Sarmana Maria" sau "Marimar" nu poate trece neobservata intrucat, desi a trecut de 40 de ani, are un corp de invidiat si o prezenta extrem de rafinata. Motiv pentru care a fost desemnata "simbol in moda".

Reprezentantii celebrului lant de magazine Macy's au desemnat pe Thalia "simbol in moda", care a primit premiul intr-o ceremonie eleganta, la New York, scrie Latin Times.

“Macy’s recunoaste mostenirea si influenta latinilor in ceea ce priveste natiunea noastra, nu numai in moda, dar si in muzica, gastronomie si alte aspecte ale culturii. Tinand cont de faptul ca celebram Luna Mostenirii Latine, suntem bucurosi sa-i felicitam pe cei care au contribuit la cultura nostra si sa acordam numele de "Idol in moda" superstarului Thalia", a declarat Dineen Garcia, vicepresedinte Macy’s.

Thalia este nu doar actrita, ci si cantareata, producatoare si designer de moda, cariera sa fiind incununata cu numeroase premii Grammy Latino si Billboard Latino.

Foto: Hepta

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri