Cele mai dorite femei din lume: 1. Lawrence; 2. Mila Kunis; 3. Kate Upton; 4. Rihanna

Siteul Askmen.com a "intervievat" peste 2,4 milioane de barbati din intreaga lume pentru a afla care este cea mai dorita femeie pe 2012. Aveti, aici, rezultatele!

Ca sa nu mai pierdem vremea: actrita Jennifer Lawrence este cea mai dorita femeie pe anul acesta. Cu alte cuvinte, 2,4 milioane de barbati au raspuns la chestionarele postate pe siteul Askmen.com si au spus ca asta-si doresc de Mos Craciun.

In doar 12 luni, actrita de 22 de primaveri ("Winter's Bone" sau "Jocurile foamei") a urcat de pe locul 47 (anul trecut), pe prima treapta. Acum doua sezoane, ea a fost nominalizata la premiile "Oscar".

Pe locul secund apare Mila Kunis, tiitoarea fostului ibovnic al lui Demi Moore, ramasa, de curand, fara prietenash. Dupa ea, in top, se iteste Kate Upton, o fata minunata, careia ii place caldura, nu zapada si, de aceea, apare sumar imbracata in mai toate pozele. Urmeaza Rihanna si actrita Emma Stone.

Parteneri
3 tipuri de aplicații recomandate femeilor. Ce platforme trebuie să ai pe telefon
Printre numeroasele aplicații recomandate femeilor se numără platforme ce pot ajuta utilizatorii la nivel psihic, dar și fizic. Platformele au avansat de-a lungul anilor și acum oferă opțiuni ce pot ușura viața utilizatorilor.
Catine.ro
Ultimele știri