Trei, Doamne, și toate trei frumoase foc! Fiicele lui Sylvester Stallone, desemnate "Miss". Cum arată acum fetele lui Rambo

Cele trei fiice ale actorului Sylvester Stallone au fost alese ?Miss Golden Globe 2017' și îl vor ajuta pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze prețioasele premii la 8 ianuarie, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Cele trei fiice ale actorului Sylvester Stallone au fost alese ' Miss Golden Globe 2017' și îl vor ajuta pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze prețioasele premii la 8 ianuarie, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia.

Fiicele lui Stallone, Sistine, Sophia și Scarlet au fost alese de The Hollywood Foreign Press Association (HFPA) pentru a înmâna aceste premii considerate anticamera Oscarurilor.

"Surorile Stallone vor continua tradiția noastră istorică pentru înmânarea premiilor în timpul galei", a declarat președintele HFPA, Lorenzo Soria.

Contul oficial al premiilor Golden Globe de pe rețeaua de socializare Instagram a anunțat știrea postând o poză a fericitului tătic alături de soția și de cele trei fete ale sale cu textul: "Breaking! This year the 2017 Miss Golden Globe will be @sophiastallone, @sistinestallone, & @scarlet_stallone, the daughters of @officialslystallone! Photo by @inezandvinoodh.


Este totuși pentru prima dată în istoria Globurilor de Aur când organizatorii aleg pentru această misiune doi sau mai mulți frați, având în vedere că de obicei sunt desemnați fiul sau fiica vreunui mare actor de la Hollywood.

Anul trecul, "Miss Golden Globe" a fost aleasă Corinne Foxx, fiica lui Jamie Foxx.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri