Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Tudor Gheorghe a recunoscut că a consumat heroină! Artistul a povestit tot: „Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna”

Mărturisiri șocante ale îndrăgitului artist Tudor Gheorghe. A povestit, cu lux de amănunte ce a simțit și ce a văzut când a consumat heroină.

Tudor Gheorghe

YouTube

Tudor Gheorghe a vrut să știe ce simte o persoană atunci când este sub influența drogurilor. Artistul a povestit cum a rugat doi medici din Statele unite ale Americii să-l injecteze cu heroină.

„Eu sunt actor la bază și m-am gândit dacă o să joc vreodată rolul unui drogat. Am rugat doi medici în Long Island, lângă New York, și mi-au injectat heroină. I-am rugat să mă filmeze în timp ce mă manifestam. Am fost civilizat. Am pupat mâna gazdei, Luiza, și m-am dus la culcare. M-am dezbrăcat și m-am culcat în cadă. Îngeri de argint zburau în jurul meu, le făceam cu mâna. M-au scos din cadă, m-au îmbrăcat în pijama și m-au băgat în pat. M-am trezit noaptea cu o sete și o poftă de dulciuri…”, a mărturisit Tudor Gheorghe.

A doua zi, efectul a fost devastator. tudor Gheorghe a fost sfătuit să-și mai injeceze o doză, mai mică, „dacă vreau să îmi revin”.

„A doua zi mă durea aerul din jurul capului. Mi-au spus că trebuie să îmi mai facă o doză mai mică dacă vreau să îmi revin. Am zis că nu. Mi-e groază și când mă gândesc. Le-am spus să nu mai conteze pentru mine când e vorba de droguri. Mă uit la cei care consumă azi și nu îmi dau seama cum se poate”, a recunoscut muzicianul.

Tudor Gheorghe este un cântăreţ, compozitor şi actor român, născut pe 1 august 1945, în comuna Podari, judeţul Dolj. Este unul dintre cei mai mari artişti ai tradiţiei româneşti, reuşind de fiecare dată să prezinte concepte noi pentru concertele pe care le susţine şi să reinterpreteze într-o manieră originală moştenirea românilor.

Talentul său şi prezenţa scenică sunt inconfundabile, iar sălile de concert sunt pline la fiecare apariţie a sa.

Recomandari