Veste bombă! Bianca Drăgușanu și Bodi s-au împăcat! Cei doi au plecat în vacanță

Bianca şi Bodi au decis să rămână împreună, cu câteva zile înainte de expirarea termenului de divorţ. Şi ca să se bucure de împăcare departe de ochii lumii, cei doi au plecat într-o vacanţă.

Nu s-au mai împotrivit sentimentelor și au renunțat la divorț, Bianca și Bodi par mai hotărâți ca niciodată să facă tot posibilul ca relația lor să funcționeze.

Cum este mai dulce împăcarea decât într-o vacanță. Cei doi au ales destinații de lux, de data acesta au renunțat la plaje exotice și destinații calde și s-au bucurat de spiritul sărbătorilor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ales să plece în Ungaria, după care și-au continuat vacanța în Austria

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri