Căutare Live

Veste mare pentru fani! „Carla’s Dreams” lanseaza albumul pe care toti il asteptau

„V-am promis și iată, e oficial!”. Acesta este mesajul pe care l-au postat, în urmă cu puțin timp, băieții de la Carla’s Dreams pe pagina oficială de facebook a trupei

„V-am promis și iată, e oficial!”. Acesta este mesajul pe care l-au postat, în urmă cu puțin timp, băieții de la Carla’s Dreams pe pagina oficială de facebook a trupei.

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii trupei Carla’s Dreams. Al doilea album al băieților-minune sosiți de peste Prut va fi lansat la începutul lunii mai, locul ales pentru acest eveniment fiind Arenele Romane.

Succesul teribil întregistrat de Carla’s Dream în ultimele luni e de-a dreptul incredibil, iar lansarea unui album era o mișcare așteptată de toți care le admiră munca „anonimilor” deveniți vedete de primă mână în showbiz-ul autohton.

Shakira, așa cum nu ar fi vrut să o vadă fanii niciodată. Cum arată cântăreața nemachiată la primele ore ale dimineții... Florin Răduță, câștigătorul X Factor 2015, transformare RADICALĂ de look! Nu-l recunoști dacă treci pe lângă el pe strad...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri