Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Vica Blochină, dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu: "Trebuia să fiu cu el în mașină"

Vica Blochina a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu. ”Eu nu am declarat nimic, am văzut tot felul de informații. Eu într-adevăr trebuia să mă întorc acasă. Am plecat spre Constanța și i-am lăsat mașina mea.

Răsturnare de situație în cazul morții lui Răzvan Ciobanu! După o zi de la moartea designerului, Vica Blochină dezvăluie tot adevărul! Ce i-a spus Răzvan la telefon cu puțin timp înainte să moară: "Trebuia să fiu cu el în mașină. Avea multe planuri, nu cred în sinucidere"

Vica Blochina a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre Răzvan Ciobanu. ”Eu nu am declarat nimic, am văzut tot felul de informații. Eu într-adevăr trebuia să mă întorc acasă. Am plecat spre Constanța și i-am lăsat mașina mea. El nu trebuia să vină la mare, a fost la mine acasă, mi-a făcut câteva ținute. Mi-a zis că a venit la mare și că abia așteaptă să vină înapoi. Mi-a zis că a venit cu o mașină mare. I-am spus că plecăm împreună.

L-am sunat la 1:00, mi-a spus că nu a găsit mașină și că nu știe ce să facă. Dacă el mă suna până în ora 18:00 eu veneam cu el. La 20:00 m-a sunat și nu i-am răspuns, i-am dat doar mesaj să vină a doua zi cu mine, de la 21:30 nu a mai dat nimeni de el. Nu a mai vorbit cu nimeni. Răzvan îl aștepta pe prietenul lui să vină la mare să îi dau brățara. Știu că el nu s-a simțit bine la club. Nu știu ce s-a întâmplat de fapt. Știu că el nu combină anturajele și Răzvan nu bea alcool asta știe toată lumea."

Ascultă interviul integral și află tot ce s-a întâmplat înainte de tragedie:

Recomandari