Căutare Live

Vica Blochina risca sa ajunga la inchisoare, daca nu-si inmatriculeaza masina de la Piturca

Masina cumparata de Piturca ii poate aduce mari necazuri Vicai. Realizatoarea de la Antena 2 poate ajunge la inchisoare, daca nu-si inmatriculeaza bolidul. Masina apartine, in acte, unui prieten de-al selectionerului care a dat-o in judecata pentru amenzi neplatite. Intre timp, Vica lupta si ea cu tatal copilului. Acuzat de abandon familial, Piturca a fost chemat azi sa dea explicatii la politie.

Vica i-a inchis poarta lui Piturca si a declarat deschis razboiul, unul din care, pana acum, ea a castigat un tata pentru copil si 50.000 de euro in cont, din pensia alimentara restanta. Insa, nu va retrage plangerea penala pentru abandon decat atunci cand selectionerul ii va da toti banii. Pana acum, nu i-a primit. Asa ca astazi Piti a fost asteptat la sectia 9. Degeaba, pentru ca nu a aparut.

Victor Piturca si-a motivat absenta de la audieri. Nu poate, pentru ca trebuie sa se concentreze la serviciu. Peste nici zece zile, nationala de fotbal are o dubla de foc pentru calificarea la mondialele din Brazilia. Iar el este selectionerul.

In meciul cu Vica, Piturca vrea si el sa contraatace. Asteapta ancheta sociala acasa la mama copilului pe care ar vrea sa-l aiba si el in custodie. Apropiatilor li s-ar fi plans ca Vica isi va plati operatia de reconstructie a sanilor pe care o va face in Turcia din banii baiatului, cei 50.000 de euro trimisi la inceputul lui august.

Intre timp, Piturca s-a razbunat totusi prin intermediari. Masina de 80.000 de euro pe care i-o cumparase Vicai era inmatriculata pe firma unui prieten. Tot acolo au ajuns si amenzile primite de Vica, iar amicul a dat-o in judecata.

Vica a fost somata sa radieze masina si sa o inmatriculeze pe numele ei. Daca nu, se poate trezi ca bolidul va fi radiat de firma respectiva. Prinsa la volanul unei masini neimatriculate, Vica risca dosar penal si chiar inchisoare.

Deocamdata, Vica este buna de plata" 750 de lei din amenzi si 1500 de lei, cheltuieli de judecata.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Pepe o ameninta cu executorii judecatoresti pe Oana Zavoranu...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri