Căutare Live

VIDEO! Mihaela Borcea, alaturi 100% de Cristi Borcea

La 4 zile dupa interventia pe cord deschis suferita de catre Cristi Borcea, Mihaela, fosta sotie a bossului de la Dinamo, si-a dus copiii in vizita la tatal lor. La iesire, doamna Borcea a declarat ca abia asteapta sa se insanatoseasca fostul sot, ca sa se intoarca acasa.

Intr-o rochita lila, scurta si mulata pe corp, Mihaela Borcea si-a dus aseara copiii la tatal lor. "Copiii sunt nerabdatori sa isi vada tatal. Sunt foarte curiosi. M-au intrebat si acum ce face tatal lor. Si acum eu sper ca va fi totul bine, ca va trece cu bine peste aceasta incercare din viata lui", a declarat fosta sotie a omului de afaceri.

Si ca sa dea peste nas celor care se asteptau ca fosta sotie sa se intalneasca pe holurile spitalului cu actuala, doar-doar or iesi scantei, Mihaela Borcea aduce cateva lamuriri. Astfel taie tot elanul carcotasilor amatori de senzatii tari. "Voi veni cand se va putea. Eu de fiecare data intreb inainte. Eu anunt inainte, eu nu dau bunza, asa e normal", a adaugat fosta sotie a bossului de la Dinamo.


UPDATE! Clooney, eliberat din arest: "Ati fost vreodata in celule cu tipii aia?"... FOTO! Iti vine sa crezi ca asta este corpul Madonnei ?...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri