Căutare Live

VIDEO! Radu Mazare, extenuat dupa o expeditie in jungla

Radu Mazare si-a petrecut sarbatorile pe plajele insorite din Brazilia, Honduras si Venezuela. Acum s-a intors in tara, dar nu s-a apucat inca de treaba. Inca mai are chef sa petreaca. Azi noapte a fost intr-un club inaugurat de curand pe litoral.

Nici bine nu a ajuns inapoi in Romania, ca Radu Mazare s-a oprit direct in club.

Desi era inconjurat de domnisoare frumoase, Mazare nu a invitat-o pe niciuna la dans. "Nu pot sa dansez pentru ca sunt obosit. Aia am venit din jungla, din Honduras acum patru ore, unde am fost abandonat. Am avut o experienta extraordinara, a fost cea mai crunta expeditie din viata mea", a marturisit edilul.

Dar, descurcaret cum il stim, Radu Mazare a gasit repede drumul spre casa. Si spre domnisoarele frumoase.Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... VIDEO! Oana Roman catre Cornel Pasat: "Sa nu te lasi niciodata!"...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri