Live acumSerial: Grand Hotel (SUA 2019)
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

VIDEO! Vezi PRIMUL discurs public al Ducesei de Cambridge!

Una timida si vizibil emotionata, cealalta sigura pe ea si relaxata. Este vorba despre Lady Diana si Catherine, ducesa de Cambridge si despre cum s-au descurcat la primul discurs lor public, la o distanta de 30 de ani. Potrivit criticilor britanici, Kate a depasit-o cu brio pe regretata mama a sotului ei.

Zambitoare si sigura pe ea. Astfel s-a prezentat Catherine, Ducesa de Cambridge, la inaugurarea unui centru pentru copii din Ipswich. A fost insa si momentul primului ei discurs public. Asa ca toti ochii au fost atintiti asupra ei.

"In primul rand vreau sa va multumesc. Nu doar pentru ca m-ati acceptat ca si ocrotitor, dar si pentru ca m-ati invitat astazi aici. M-am simtit extrem de bine primita si sunt onorata sa fiu aici in acest centru. Imi pare rau doar ca William nu este aici. I-ar fi placut mult", a marturisit Ducesa.

Si astfel, Catherine a trecut cu brio de primul examen public de la casatoria cu printul William. S-a descurcat minunat, au spus la unison criticii britanici. Au fost atat de incantati de prestatia ducesei, incat au pus in oglinda si primul discurs al Printesei Diana, de acum 30 de ani. Unul timid si repezit.

Diferentele intre cele doua sunt date insa si de cei 30 de ani distanta intre discursuri. Prima observatie a criticilor: rochiile purtate de cele doua. Diana a ales o rochie albastra sobra, pe gat, in timp ce Kate a imbracat o rochie lejera, dar tot albastra. Insa un lucru inedit e faptul ca cea din urma a imprumutat rochia chiar de la mama ei. Un plus pentru Kate, spun specialistii, pentru ca denota incredere in sine.


Diferentele sunt atat de evidente si pentru faptul ca Diana avea doar 20 de ani pe atunci, in timp ce Kate are 30. Deci un alt nivel de maturitate. Iar deosebirile nu se opresc aici. Diana s-a casatorit cu Charles in 1981, dupa nici opt luni de logodna. Kate l-a luat pe William de sot dupa 8 ani de relatie. Iar unii critici spun ca diferenta majora a constat si in faptul ca Ducesa de Catherine este absolventa de studii superiare in timp ce Lady Di nu era.

foto: Hepta.ro

Recomandari