Will Smith nu a pus alcool în gură timp de zece ani. Motivul, dezvăluit abia acum

În lumea reflectoarelor, actorii, cântăreții, artiștii de renume mondial se confruntă frecvent cu problema alcoolului. Nu și cazul lui Will Smith, actorul american care l-a lăsat de băut și nu a mai pus licoare în gură de mai bine de zece ani.

În lumea reflectoarelor, actorii, cântăreții, artiștii de renume mondial se confruntă frecvent cu problema alcoolului. Nu este și cazul lui Will Smith, actorul american care timp de zece ani s-a lăsat de băut și nu a mai pus pic de licoare în gură.

Starul de culoare a dezvăluit că motivul pentru care a recurs la acest gest a fost voința de a-și construi un nume și o imagine de neclintit la Hollywood. Se întâmpla în primii ani de carieră, când încă nu cunoscuse succesul la nivel internațional.

Un semi-maraton la care trebuia să alerge 21 de kilometri l-a pus pe gânduri

Potrivit Mediafax, actorul a făcut declaraţia într-o emisiune a sa de pe Facebook Watch, "The Bucket List". El a spus, în timp se pregătea să participe la un semi-maraton în Cuba, că, în prezent, dintre toate lucrurile de pe lista lui de dorinţe de îndeplinit, corpul său este cel de care este cel mai îngrijorat, fiindcă nu se simţea complet în stare să alerge aproape 21 de kilometri. Acesta a continuat spunând că ideea ca el să "nu se simtă în formă" i se pare a fi nouă, deoarece în timpul perioadei de ascensiune din lumea filmului era "extrem de disciplinat".

Will Smith nu a pus alcool în gură timp de zece ani. Motivul, dezvăluit abia acum

(*Will Smith este unul dintre cei mai îndrăgiți actori americani; Foto: Hepta)

Actorul a reuşit să termine cursa în două ore şi jumătate, dar spune că, în urmă cu zece ani, s-ar fi simţit "jenat" de rezultat.

"În urmă cu zece ani aş fi fost jenat, aş fi fost nervos. Aş fi rămas în camera mea de unul singur, aş fi convocat o întâlnire cu toată lumea ca să îmi dau seama ce s-a întâmplat", a spus acesta, potrivit sursei citate.

Fanii, dezamăgiți. Will Smith a decis să renunțe la filmul cu super-eroi

Actorul britanic Idris Elba îl va înlocui pe Will Smith în sequel-ul la "Suicide Squad", informează Daily Mail. Elba s-a întâlnit cu regizorul James Gunn ("Guardians Of The Galaxy") şi cu reprezentanţii Warner Bros. săptămâna trecută în legătură cu acest subiect.

Potrivit unor surse citate de publicaţia The Hollywood Reporter, Elba este prima şi singura alegere a producătorilor şi regizorului, după ce Will Smith a fost nevoit să se retragă din cauza unor angajamente concomitente.

Se pare că Smith va începe filmările la sequel-ul la "Bright" pentru Netflix în luna iulie, în timp ce Warner Bros. a stabilit începutul producţiei pentru sequel-ul la "Suicide Squad" pentru luna septembrie, a indicat The Wrap.

Cum filmările la cele două producţii se suprapun, Smith a luat decizia de a renunţa la filmul cu super-eroi, notează Daily Mail.

Ultimele știri