Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Zavoranca, probleme cu legea! Fosta sotie a lui Pepe este acuzata de camatarie

Denuntul vine din partea lui Sebastian Dobrescu, cel de la care vedeta mai are de recuperat niste imobiliare pe care spune ca i le-a luat in mod ilegal. Astazi, Oana s-a prezentat la DNA pentu a demonta acuzatiile

Cu aceasta ocazie s-a hotarat sa porneasca un razboi impotriva tuturor celor care obtin bunuri prin camatarie. Imbracata lejer, Oana Zavoranu a mers sa dea declaratii in urma unui denunt facut de Sebastian Dobrescu, cel care o acuza de camatarie si santaj. "Nici vorba de camatarie, de un dosasr de camatarie, adica ca sunt camatareasa. A ras si Martin. Cand a vazut Martin la televizor ca mamica lui este camatareasa si ameninta si santajeaza, a ras cu gura pana la urechi", explica fosta sotie a lui Pepe.

Acuzatia a facut-o pe vedeta sa porneasca lupta impotriva camatarilor. "Mie mi-ar placea sa fiu presedinte, sa fiu sincera. Mi-as fi dorit ca romanii care au ramas fara case si care au fost jefuiti sa vina in numar mai mare. O sa fac tot posibilul sa castig razboiul acesta". Razboi declarat impotriva celor care pacalesc oamenii aflati in momente de slabiciune. Asa cum ea insasi a fost pacalita.

N-a ezitat sa profite de ocazie sa il aduca in discutie si pe fostul sau sot. 10.000 de lei trebuie sa-i plateasca Oana cantaretului pentru ca l-a jignit. "Pepe trebuie mai intai sa plateasca taxa de timbru chiar daca el e foarte boier", a mai declarat Zavoranca.

Oana mai are insa un proces cu artistul, cel in care e acuzata ca i-a furat aproape 60.000 de euro atunci cand a parasit domiciliul conjugal.

Foto: Facebook

Vezi editia integrala a Observatorului pe antenaplay.ro!

Recomandari