Live acumFilm: John Wick
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Zvonul că Cher se află ”în pragul morţii” a făcut înconjurul lumii! Artista a transmis un mesaj prin intermediul agentului de presă

Agentul de presă al cântăreţei Cher a dezminţit zvonurile apărute recent într-un tabloid online, potrivit cărora vedeta americană suferă de o maladie gravă cu efecte debilitante, informează contactmusic.com, citat de news.ro.

Agentul de presă al cântăreţei Cher a dezminţit zvonurile apărute recent într-un tabloid online, potrivit cărora vedeta americană suferă de o maladie gravă cu efecte debilitante, informează contactmusic.com, citat de news.ro.

Numele cântăreţei Cher a apărut din nou în presa internaţională, luni, după ce tabloidul online RadarOnline a publicat un articol în care a sugerat că renumita artistă urmează ”un tratament controversat cu celule stem” pentru a lupta contra virusului Epstein-Barr, o formă de herpes, care, potrivit presei, ar fi adus-o pe vedetă ”în pragul morţii”.

Mai multe surse au dezvăluit pentru RadarOnline faptul că acel tratament experimental, deosebit de ”agresiv”, a salvat viaţa cântăreţei Cher, în vârstă de 70 de ani, însă a avut efecte ”devastatoare” asupra înfăţişării acesteia.

Agentul de presă al cântăreţei a dezminţit aceste informaţii, despre care a spus că sunt ”la fel de false ca un rahat de câine”, prin intermediul unei declaraţii publicate pe site-ul GossipCop.com.

Purtătorul de cuvânt al vedetei a evidenţiat activităţile recente ale lui Cher şi a spus că dacă artista ar fi cu adevărat bolnavă, atunci nu ar putea să ducă un stil de viaţă atât de deschis şi de activ.

”A fost în vacanţă în sudul Franţei, recent, a urcat pe scenă săptămâna trecută pentru a cânta alături de prietenul ei Michael McDonald, la clubul The Greek din Los Angeles, a participat la TED Talks, va face campanie pentru Hillary Clinton pe coasta de Est în următoarele două săptămâni şi a început să lucreze la un nou album”, a precizat agentul de presă.

Cher nu s-a ascuns deloc în urma zvonurilor despre starea ei de sănătate. Cântăreaţa şi actriţa americană este renumită pentru faptul că este deosebit de activă pe Twitter, unde conversează frecvent cu fanii ei, şi s-a folosit în repetate rânduri de această platformă de microblogging pentru a-şi exprima în termeni duri dezaprobarea faţă de ideile promovate de candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, Donald Trump.

Recomandari