Antena Căutare

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Natalia Duminică a sărit împreună cu mama ei, după ce a făcut un dans din buric uluitor

Natalia Duminică a făcut un show de excepție în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă”. Concurenta a impresionat nu doar cu săriturile sale, ci și cu un moment artistic de excepție.

natalia duminică in costum de dans oriental Galerie
Natalia Duminică a făcut show în finala emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1 | Antena 1

Natalia Duminică este cunoscută și ca Miss Belly Dance și, în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă”, bruneta a demonstrat faptul că este campioană inclusiv la sărituri.

În marea finală de la „Splash! Vedete la apă”, concurenta a făcut două sărituri de excepție, dar și un dans din buric desprins parcă dintr-un basm oriental!

Natalia Duminică a făcut senzație cu un dans din buric unic, în marea finală „Splash! Vedete la apă”

În ediția a doua a show-ului, frumoasa brunetă a făcut spectacol și a fost aleasă de juriu să meargă în finală. Și fiindcă așteptările juraților sunt destul de mari de la o fire atât de ambițioasă, tânăra și-a propus să facă spectacol. După câteva zile de antrenamente intense a venit momentul ca tânăra să dea tot ce are mai bun, în ultima ediție din „Splash! Vedete la apă”.

În finala show-ului de la Antena 1, Natalia Duminică a ales să sară împreună cu mama sa, de pe platforma de la 5 metri. Surpriza a fost mare atunci când muzica a pornit și cele două au făcut un dans cu totul și cu totul deosebit. Energia a fost electrizantă și chiar și ceilalți concurenți s-au apucat să danseze.

Natalia Duminică alături de mama sa la „Splash! Vedete la apă”

Natalia Duminică alături de mama sa la „Splash! Vedete la apă”

Apoi, la final, când piesa a ajuns la final, cele două s-au pregătit și au executat o săritură ce a uimit pe toți cei prezenți! Cu o grație ieșită din comun, cele două au plonjat în apă ca două săgeți

Juriul a apreciat în mod deosebit curajul mamei, iar laudele au fost pe măsură. Și fiindcă această săritură nu se notează, Natalia Duminică a urcat iar pe platformă.

Natalia Duminică a făcut o săritură de excepție în finala „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Plină de curaj, Natalia Duminică a urcat, plină de curaj, la platforma de 5 metri. Aceasta a dezvăluit faptul că a pregătit o săritură de la 7 metri, dar o accidentare recentă a determinat-o să se oprească la 5 metri.

Însă, „orgoliul nu a lăsat-o” să se oprească aici, așa că a urcat la următoarea platformă. După ce s-a concentrat și și-a făcut curaj, concurenta a plonjat de la 7 metri, executând o săritură din poziția de stând în mâini, cu spatele la bazin.

Juriul i-a apreciat momentul, dar a și „taxat” micile greșeli de la aterizare. La final, concurenta a primit notele 8, 5.5 și 10.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de antrenoori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

În marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, s-au calificat opt concurenți, care se întrec pentru titlul de câștigător al acestui sezon: Anca Bucur. Cristi Pulhac, Natalia Duminică, Sonny Medini, Emy Alupei, Jador, Sandy şi Rikito Watanabe. Cel mai bun dintre cei buni va pleca acasă cu marele trofeu și suma de 10.000 de euro.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori și au misiunea de-a aduce publicului un show de senzație.

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Emy Alupei a apărut pictată pe față. După un dans de senzație a urmat săritura... Finala „Splash! Vedete la apă” 2021. Rikito Watanabe a făcut o săritură periculoasă și s-a dezechilibrat. Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Splash! Vedete la apă episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu și Nea Mărin au sărit de la trei metri Sambata, 03.09.2022, 12:43
Ai un 2024 fabulos în AntenaPLAY
Video recomandate
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente
Medicool sezonul 6, 24 februarie 2024. Metalele grele ascunse în alimente Sambata, 24.02.2024, 13:00
Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Zanni a câștigat finala săptămânii Splash! Vedete la apă și premiul de 10.000 lei

Gala de seara trecută a emisiunii Splash! Vedete la apă a  fost la superlativ de la început până la final.

Duminica, 04.09.2022, 10:21
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Cine este câștigătorul premiului de 10.000 de lei din Finala săptămânii

Încă un sezon de Splash! Vedete la apă a ajuns la final și și-a desemnat câștigătorul finalei de astăzi. Un singur concurent a plecat acasă cu premiul cel mare de 10.000 de Lei.

Sambata, 03.09.2022, 23:31
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Edi Stancu a revenit și a sărit alături de Nea Mărin

A fost cu adevărat o seară de gală la Splash! Vedete la apă. Ultima ediție din acest sezon s-a lăsat cu o mulțime de surprize, mai ales din partea juraților.

Sambata, 03.09.2022, 23:03
Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Splash! Vedete la apă, episodul 14 din 3 septembrie 2022. Eric de Oliveira, săritură emoționantă alături de soție și cei doi copii

Eric de Oliveira a venit însoțit de familie la Splash! Vedete la apă, dar în această seară, din susținători, soția și cei doi copii au devenit parteneri de săritură.

Sambata, 03.09.2022, 22:45
Ultimele știri
x