Antena Căutare

Splash! Vedete la apă 2021. Natalia Duminică i-a oferit lecții de belly dance lui Jean de la Craiova. “Mă văd în '77 acum”

Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Prima concurentă este Natalia Duminică, care a impresionat și cu mișcările de dans.

natalia duminica la splash vedete la apa Galerie
Cel mai tare show estival a început, iar concurenții sunt gata să facă valuri, sărind în piscină de la 3 metri, 5 metri, 7 metri și 10 metri înălțime. Jurații sunt extrem de exigenți când vine vorba de notarea concurenților și unul singur va fi finalistul serii. Prima concurentă este Natalia Duminică. | Antena 1

Concurenții ediției 2 sunt Natalia Duminică, Cătălin Cazacu, DJ Harra, Giani Kiriță, Mario Fresh și Chelsea. Cei 6 concurenți se vor întrece în sărituri care mai de care mai complicate, luând cu asalt juriul Splash! Vedete la apă. În ediția 2 a show-ului estival Splash! Vedete la apă nota secretă este dată de Iulia Albu.

Natalia Duminică provine dintr-o familie de dansatori și este extrem de talentată, dar acum a venit momentul să le demonstreze tuturor cât de bine se descurcă la bazin. Ea este și Miss Belly Dance Moldova.

Natalia Duminică, lecție de dans gratuită pentru Jean de la Craiova

După o demonstrație excepținală de dans, Natalia s-a îndreptat către platformă, iar Ramona o aștepta la 3 metri. Primul lucru pe care l-a cerut de la concurentă prezentatoarea Splash! Vedete la apă a fost să o învețe câteva mișcări de belly dance. După ce Răzvan Fodor s-a ocupat de muzică, Ramona și Natalia au început să danseze, iar Jean de la Craiova era cel care le-a admirat cel mai tare.

​Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Cristi Pulhac, săritura de la 10 metri care i-a lăsat pe toți cu gura căscată. "Nu mă așteptam"

După executarea perfectă a săriturii, Natalia era fericită că a scăpat de provocare și aștepta părerile juraților. Jean de la Craiova, înainte de toate, a spus că trebuie să învețe și el o mișcare de dans pentru că o admiră foarte mult pe concurentă.

“Eu nu dau nicio notă până nu mă învață și pe mine cutremurul ăla puțin pentru că mi-a plăcut. Corpul meu e puțin dezordonat”, a spus Jean.

Natalia a început să danseze pe ritm, arătându-I lui Jean cum să se miște.

“Mă văd în ’77 acum”, a mai adăugat Jean.

“Cu asta nu îl învăța că îl iau crampele”, i-a spus Răzvan Fodor Nataliei.

După ce lecția de dans a luat sfârșit, Natalia a aflat părerea juraților despre săritura ei.

Pentru săritura executată, concurenta a primit note pe măsură!

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Cum se vor descurca aceștia și ce note vor primi din partea celor patru jurați, cei de acasă pot afla începând de sâmbătă și duminică, de la 20.00, la Antena 1.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Radu Itu, surprins de părerile juraților: „Mi-ar fi plăcut să faci ceva puțin mai creativ"

Nea Mărin, Iulia Albu, Jean de la Craiova și antrenorul Bogdan Ioniță vor acorda câte o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală a celui mai răcoritor show al verii. De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă 2021.Natalia Duminică a schimbat platforma în ultima clipă, urcând mult mai sus... Splash! Vedete la apă 2021. Cătălin Cazacu, provocat să sară a 2-a oară de la 10 metri. Reacția juraților a fost neaștep...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x