Margherita de la Clejani s-a filmat într-o ipostază îndrăzneață, în culisele noului sezon „Splash! Vedete la apă”

Margherita de la Clejani se antrenează intens pentru cel mai răcoritor show al verii! „Splash! Vedete la apă” va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1! În ce ipostază senzuală s-a filmat vedeta, în culisele show-ului?

Margherita de la Clejani și-a surprins fanii de pe Instagram cu imagini de la antrenamentele pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Antena 1

Margherita de la Clejani a acceptat provocarea de-a participa în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1. În cadrul acestui show, vedetele se antrenează intens pentru a putea face sărituri spectaculoase, în dorința lor de-a impresiona juriul.

Dornică să își depășească limitele, Margherita de la Clejani a decis să se antreneze intens pentru a demonstra că nu îi este teamă să se arunce în bazin, de la înălțimi amețitoare.

Recent, vedeta și-a bucurat fanii de pe Instagram cu o filmare în care apare într-o ipostază extrem de sexy.

Margherita de la Clejani participă în noul sezon „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Nu mai este o noutate faptul că fiica Clejanilor are un trup de zeiță și un decolteu amețitor. Și de acest lucru ne-am putut convinge încă o dată după ce aceasta s-a filmat într-o ipostază îndrăzneață, ce i-a pus din plin în valoare formele sexy.

Îmbrăcată cu un costum de baie ce se termină sub linia bustului și cu decolteul acoperit doar de niște mici plasturi în formă de „X”, Margherita a făcut senzație. Cu o atitudine de divă și mișcări senzuale, vedeta promite să facă un show incendiar în noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Citește și: 12 artiști și sportivi au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă

Clipul video de pe Instagram are aproximativ douăzeci de mii de vizualizări, semn că fanii au fost mai mult decât învântați de imaginile publicate de blondină.

Rămăne de văzut dacă Margherita de la Clejani va decide să sară de la 3, 5, 7 sau 10 metri înălțime, dar și dacă va primi laude sau critici din partea juraților noului sezon „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1

Citește și
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Gigel Frone a venit pe scena iUmor cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
Un băiat și o fată au părăsit competiția. Cine sunt tinerii eliminați în Gala Mireasa de azi
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1
Mai multe articole

Personalități din viața artistică sau sportivă se antrenează la bazinul olimpic din Bacău și încearcă să fie în cea mai bună formă pentru cel mai răcoritor show al verii! ”Splash! Vedete la Apă” va avea premiera pe 21 și 22 august, la Antena 1!

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Răzvan Fodor ne dezvăluie povești din copilărie despre cum a învățat să înoate. "Era secolul trecut"

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție. Dar dacă forma fizică nu este o problemă pentru cei mai mulți, când vine vorba de sărituri complexe și înălțimi amețitoare și temeri, situația se schimbă. Cum se va descurca aceștia, cei de acasă pot afla începând cu 21 august și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1.

Zeci de personalități, care activează în domenii cu totul diferite, îşi vor demonstra abilităţile în privinţa săriturilor în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Ultimele știri