Antena Căutare

Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 7. George Tănase, roast de senzație pe seama concurenților

În episodul 7 de la „Pleosc! Vedete la apă 2021”, din 11 septembrie 2021, George Tănase a comentat prestațiile concurenților din emsisiunea „Splash!”.

george tanase la pleosc! vedete la apa Galerie
George Tănase a comentat inclusiv dialogul comic dintre Sebastian Seredinschi și Ramona Olaru, în episODUL 7 din „Pleosc! Vedete la apă” | Antena 1

Emisiunea care are ca scop să facă roast pe baza săriturilor concurenților este prezentată de George Tănase, cunoscut pentru aparițiile lui la iUmor. Iată ce comentarii amuzante a făcut și de această dată

George Tănase a făcut senzație în episodul 7 din „Pleosc! Vedete la apă”

Ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” a fost una cu totul și cu totul deosebită. Am avut parte de sărituri spectaculoase, note surprinzătoare, dezvăluiri inedite și momente care au ținut publicul cu sufletul la gură.

La finalul show-ului, celebrul comediant George Tănase i-a luat la roast pe concurenți. De data aceasta însă, nici Ramona Olaru nu a scăpat!

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 5. George Tănase i-a luat la rost și la roast pe concurenții ediției 5 Splash! Vedete la apă

Frumoasa prezentatoare a fost impresionată de fizicul lui Sebastian Seredinschi și i-a făcut „ochi dulci”, iar tânărul i-a oferit un scurt moment muzical.

„Este și piesa mea de dor, eu mor! Vai, ce ochi ai. Câți ani ai?”, a întrebat Ramona Olaru, asistenta de la show-ul „Splash! Vedete la apă”.

„Hai că îi completează Ramona oracolul imediat. Nici nu a urcat bine că l-a și băgat la colț. Sebastiane, ai grijă”, a comentat George Tănase.

Citește și: Pleosc! Vedete la apă 2021, episodul 6. George Tănase a luat la roast prestația lui Riki Watanabe

Apoi, atenția acestuia s-a îndreptat asupra unei concurente. Crina Abrudan a fost „taxată” pentru faptul că nu s-a sincronizat prea bine cu dansatorii emisiunii, dar și pentru dezvăluirile pe care le-a făcut aceasta, în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Urmărește tot episodul 7 din Pleosc! Vedete la apă integral pe AntenaPlay ca să descoperi ce a mai zis George Tănase.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Cine e finalistul serii în a șaptea ediție a emisiunii de la Antena 1... Anca Bucur, ultima finalistă Splash! Vedete la apă. La Antena 1, se decide marele câştigător al show-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x