Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Emanuel Neagu a făcut un dublu șurub și i-a impresionat pe jurați. Ce a zis Iulia Albu

În ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” am putut să îl vedem pe celebrul dansator Emanuel Neagu. Tânărul a făcut show încă de la repetiții.

Emanuel Neagu la splash! vedete la apă Galerie
Emanuel Neagu a făcut senzație la „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1 | Antena 1

Emanuel Neagu este unul dintre cei mai apreciați și talentați dansatori din România. Și fiindcă îi plac provocările, acesta a decis să participe și la „Splash! Vedete la apă”, bazându-se pe faptul că meseria sa îl face să fie mult mai agil decât ceilalți concurenți.

Emanuel Neagu a făcut show în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

Încă din prima zi de antrenamente, tânărul i-a surprins în mod plăcut pe antrenori cu energia și curajul său. Muncitor și dornic să își depășească limitele, acesta nu s-a rezumat la sărituri simple, ci a încercat să execute și unele ceva mai complicate.

Simțind că are potențial, antrenoarea acestuia l-a „forțat” să încerce inclusiv platforma de șapte metri. Văzându-l, ceilalți concurenți ai ediției au început să îl vadă ca pe un adevărat rival. Chiar dacă au existat și momente cu „splash”, în care intrarea în apă a fost una destul de dureroasă, iată totuși că Emanuel Neagu nu a renunțat așa ușor la dorința sa de-a face show, în ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”.

Citește și: Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Anca Bucur a făcut o săritură de excepție. Ce schemă a ales Miss Fitness Universe

Apoi a veni momentul adevărului. Urcat pe platforma de la cinci metri, celebrul dansator profesionist și-a făcut curaj și a executat o săritură superbă, în stil dublu șurub.

Emanuel Neagu la „Splash! Vedete la apă”

Emanuel Neagu la „Splash! Vedete la apă”

Momentul a fost unul surprinzător și nu doar jurații au fost impresionați, ci și antrenorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„O săritură foarte frumoasă. O săritură fantastică pentru acest show. Am o problemă însă cu cei care fac sport, dar felicitări. Bravo!”, a fost reacția neașteptată a Iuliei Albu.

Pentru momentul său spectaculos din ediția 7 a emisiunii „Splash! Vedete la apă”, Emanuel Neagu a primit notele 9.5, 6.5 și 9.5.

Despre noul sezon al emisiunii „Splash! Vedete la apă”

Concurenții parcurg antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic. Ajunse în fața juriului, vedetele execută săritura aleasă, sperând să primească un scor final cât mai bun. Totuși, concurenții trăiesc emoții puternice, fiindcă cea care dă nota secretă este nimeni alta decât celebra Iulia Albu.

La finalul fiecărei ediții, concurentul care a primit cel mai mare punctaj din partea juraților merge mai departe, în marea finală „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1.

Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor fac parte din echipă în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu au misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Urmărește „Splash! Vedete la apă” pe AntenaPlay!

Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Crina Abrudan și-a învins teama și a făcut o săritură neașteptată. Ce au zis ... Splash! Vedete la apă, 11 septembrie 2021. Tavi Clonda a sărit ca să apere „onoarea familiei” și a făcut show pe platfor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x