Splash! Vedete la apă 2021. Cum a învățat nea Marin să înoate și ce spune despre rolul de jurat

Nea Marin este unul dintre jurații celui mai răcoros show al verii. Acesta a vorbit despre rolul său la „Splash! Vedete la apă”.

Nea Marin a vorbit despre rolul de jurat Splash! Vedete la apă 2021

Antena 1

Într-un interviu pentru Antena 1, nea Marin a vorbit despre primele sale experiențe cu înotatul și despre ce așteaptă de la concurenții Splash! Vedete la apă 2021. Nea Marin a mărurisit că așteaptă ca vedetele care concurează să se pregătească intens pentru prestație. Juratul a precizat că nu va fi dur, ci va fi corect și va puncta cu note mari cele mai spectaculoase sărituri.

Amintindu-și de copilărie, juratul de la „Splash! Vedete la apă” a mărturist că a învățat să înoate pe vremea când avea numai 6 ani:

„Am învățat să înot pe la 6 ani. Unul mai mare ne-a aruncat direct la 3 metri în râul Vedea și câinește așa am învățat să înot”.

Întrebat ce aștepată cel mai mult de la show-ul verii, nea Marin a răspuns

„Eu de-abia aștept să văd când o să sară concurenții de la 10 metri”.

Ce spune nea Marin despre rolul de jurat Splash! Vedete la apă 2021

De asemnea, nea Marin a mărturisit că nu-i va lăsa pe concurenți la greu și că va sări alături de ei. Juratul a făcut o comparație între dans și sărituri în apă, vorbind despre piruete și șuruburi.

„Abia aștept să înot în fiecare zi și să sar și eu cu ei. O să punctez săriturile cele mai adevărate, triplu șurub. Se cam leagă cu dansul. Noi avem piruete și ei au șuruburi. Deci punctez creativitatea”.

Nea Marin a precizat că va fi un jurat corect:

„Nu o să fiu dur, dar o să fiu foarte adevărat. Care sare perfect va primi nota bună. I-aș sfătui să se pregătească zi de zi. Care nu s epregătesc să vină cu mine, că în fiecare zi eu 2 ore înot”, a declarat nea Marin.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Romică Țociu, mai pregătit ca niciodată să-și ia rolul de co-prezentator al acestui sezon

12 artiști și sportivi au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă

Citește și
cosmin-eliza-natanticu-fac-păpușă
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina
mihai-petre-elwira
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții
zarug-lorelei-cuza-emi-asia-mai-tarziu
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Asia mai târziu, episodul 20. Ce au spus Lorelei și Zarug despre eliminarea din Asia Express. Cum a fost ultima etapă pentru ei
Mai multe articole

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Citește și: Mario Fresh, despre provocările de la Splash! Vedete la apă: ”Nu credeam în viața mea că este atât de greu”

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Ultimele știri