Splash! Vedete la apă 2021. Romică Țociu, mai pregătit ca niciodată să-și ia rolul de co-prezentator al acestui sezon

Romică Țociu este pregătit de rolul de prezentator al noului sezon Splash! Vedete la apă 2021.

Romică Țociu, pregătit pentru noul sezon Splash! Vedete la apă 2021

Antena 1

Romică Țociu are o responsabilitate mare în cadrul acestui sezon de Splash! Vedete la apă 2021. Iată ce declarații a făcut el cu privire la noul său rol.

Romică Țociu, despre noul sezon de Splash! Vedete la apă 2021

Romică Țociu a oferit un interviu în care a vorbit despre cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă, care urmează să aibă premiera pe 21 și 22 august de la orele 20.

Întrebat dacă este pregătit de a-și intra în drepturi în cadrul emisiunii, Romică a vorbit deschis despre acest subiect. Însă a avut o singură condiție, el nu-și dorește să fie pus să sară.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Iulia Albu, despre rolul ei în cadrul emisiunii: „Voi fi un jurat dur, dar corect”

„Pregătit. Foarte pregătit. Doar să nu mă puneți să sar. Da, am frică de înălțime. Maxim un metru și jumătate, ce e mai mult, încep să-mi tremure picioarele”, spune Romică Țociu într-un interviu.

Actorul a fost întrebat dacă știe să înoate, iar răspunsul său a surprins pe toată lumea.

„Eu nu sar de la 10 metri. De ce trebuie să știe toată lumea că nu știu să înot. Îmi iau trei perechi de slip. Că mai dau iama în concurente”, mai spune el.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Ramona Olaru, pregătită să facă oricând schimb cu concurenții. Care sunt cele mai mari provocări

Dintre o vacanță la mare sau la piscină, Romică Țociu a răspuns prompt: „Mare”, dezvăuie el.

Care este cea mai mare frică a lui Romică Țociu cu privire la acest sezon din Splash! Vedete la apă 2021

Romică Țociu este nerăbdător de a co-prezenta noul sezon al emisiunii, însă are o teamă.

Citește și
lidia-buble-cuza-emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
“Și la tine băgase mâna în pantaloni?!”. Lidia Buble, despre ce s-a întâmplat în mașina pe care a "furat-o" de la Cuza și Emi
mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa
Americanul Stevo Joslin
Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11
Americanul Stevo Joslin merge în finala iUmor, sezonul 11
Mai multe articole

„Să prezint cu Fodor. Concurent aș fi numai dacă faceți Next Star cu săritură”, spune el.

Citește și: Splash! Vedete la apă 2021. Răzvan Fodor ne dezvăluie povești din copilărie despre cum a învățat să înoate. "Era secolul trecut"

Cine sunt 12 artiștii și sportivii care au început antrenamentele pentru Splash! Vedete la Apă

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1!

De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Ultimele știri