Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. NiCK (N&D) s-a accidentat în prima zi de antrenamente. Ce s-a întâmplat

Nicolae Marin sau NiCK (N&D) se numără printre primii concurenți care au decis să accepte provocarea Splash! Vedete la apă. Artistul a avut parte de câteva momente dificile, la antrenamentele pentru cel mai răcoritor show al verii.

colaj foto cu nick de la N&D la emisiunea Splash! Vedete la apă Galerie
Nick, fostul membru al trupei N&D, a avut parte de momente neplăcute la antrenamentele pentru emisiunea Splash! Vedete la apă | Antena 1

NiCK de la N&D a venit la Splash! Vedete la apă, în ciuda fricii sale de înălțime. Artistul a venit încrezător în forțele sale și determinat să-și depășească temerile. În prima zi de antrenamente NiCK a urcat până la platforma de 10 metri și „s-a înverzit” la față când și-a dat seama de gravitatea situației.

„Sunt NiCK. M-am gândit la lucruri pe care să le fac chiar și la vârsta asta, dar ăsta nu era în plan (n.r. participarea la Splash! Vedete la apă). Am acceptat provocarea pentru a vedea cum se vede bazinul de la 10 metri înălțime. Chiar sunt curios dacă voi urca până acolo”, a declarat artistul la începutul parcursului sale în competiție.

NiCK de la N&D a pățit-o, chiar în prima zi de antrenamente, la Spalsh! Vedete la apă, sezonul 5 Ce s-a întâmplat

La antrenamente NiCK s-a lovit la brațe în timp ce cobora scările aflate între platformele bazinului. Incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce antrenorii au explicat că scările se coboară cu fața la ele, nu cu spatele.

„Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: «Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)». NiCK, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul“ , a povestit Irisha. „Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, NiCK de la N&D a căzut pe scări“, a declarat şi Cătălin Cozma, unul dintre antrenorii din competiție.

NiCK a trecut peste acest episod, iar în prima ediție de la Splash! Vedete la apă, artistul a venit însoțit de fiica sa, Andreea Marin, care l-a încurajat.

Citește și: Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excepție

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Citește și: Cine sunt primii 18 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă. Premiera show-ului TV este pe 11 august, la Antena 1

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

La fel ca în sezoanele trecute, Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei trei antrenori de la „Splash! Vedete la apă“ care îi vor ajuta pe concurenți să își perfecționeze săriturile, dar și să își învingă fricile.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Monica Bîrlădeanu, Iulia Albu și Diana Munteanu, apariții de excep... Splash! Vedete la apă, episodul 1 din 11 august 2022. Ana Odagiu, săritură de la 7 metri. De ce Cosmin Natanticu și-a fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x