Antena Căutare

Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Cuza, număr senzațional inspirat de diferențele dintre generații - VIDEO

Cuza a făcut show pe scena Stand-Up Revolution Celebrity din 28 noiembrie 2022. Inspirat de diferențele dintre generații, artistului i-a ieșit un moment pe care nu trebuie să-l ratezi dacă iubești comedia. Iată cum s-a descurcat.

cuza imbracat in bej si verde pe scana standup revolution celebrity din 28 noiembrie 2022 Galerie
Cuza a făcut show pe scena Stand-Up Revolution Celebrity din 28 noiembrie 2022. Inspirat de diferențele dintre generații, artistului i-a ieșit un moment pe care nu trebuie să-l ratezi dacă iubești comedia. Iată cum s-a descurcat. | Antena 1

”Nu cred că o să mă recunoască nimeni după voce. Nu sunt în sfera lor de interes, să mă recunoască ei. L-au cunoscut pe Johnny Romano că piesa lor s-a auzit peste tot. Mai puțin important e să-și dea seama cine sunt eu după voce. Mai degrabă m-aș bucura să râdă la textul ăsta”, a zis Cuza la testimonial.

Cuza, număr senzațional la Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022

Și a avut dreptate pentru că, inițial, jurații au crezut că este vorba despre un sportiv. ”Cred că o să vină sfârșitul lumii, nu mai e mult. Am auzit eu asta într-un podcast. Și știți cum cred eu că o să vină sfârșitul lumii? Dacă încă două vedete din România își fac podcast, vă jur dacă nu sar serverele în aer de la Youtube. Ăștia nu se așteptau la un volum atât de mare, toată lumea are podcast. Bine, mai puțin Dan Badea, care vorbește de zici ca a inspirat tot aerul din încăpere, dar...”, a început Cuza.

”Cuza, tu ești?! Cuuuza?!”, a întrebat Dan Badea, care l-a tachinat pe artist: ”Credeam că a venit cineva talentat”.

”Eu când eram mic, eram atât de săraci și plini de datorii, că luam bataia în rate, bă. După ce făcea mama tăieței, vedeam dimineața că nu mai am șireturi la adidas. Că eu nu aveam adidași. Mama, bunuța, avea o vorbă: ”Mâncați tot că sunt copii în Africa la fel ca voi”. Eu eram sărac, vă jur. Eu m-am împrietenit cu Emi în liceu pentru că era singurul carea bea capucino. De fiecare dată, îmi dădea mie să iau prima gură și eram fericit. După ani am aflat că aia nu era spumă de lapte. Scuipa în cafea...”, a mai spus Cuza pe scena Stand-Up Revolution Celebrity.

(...) Am ajuns la vârsta la care să zic ”bă, pe vremea noastră chiar era frumos”. Cea mai mare pedeapsă era să nu te lase în fața blocului. Acum cred că îi pedepsești dacă îi scoți în fața blocului. Ne jucam tot felul de jocuri frumoase: Țară, țară, vrem ostași, Meseriile, Pitulușul, ne urcam pe garaje, orice chestie la care părinții moderni ar zice: ”Nu, că se rănesc copiii”. Bă, pe vremea noastră, dacă te răneai sau erai ciudat, cel mai rău lucru care ți se putea întâmpla era că ți se punea alt nume.

Cei mai cunoscuți de la noi din fața blocului erau Șchiopu și Pamperap. Pe Șchiopu îl chema Ionuț, dar a sărit de la etajul 2, să o impresioneze pe Ioana, și și-a rupt piciorul. Pamperap avea casetofon și era Dj.”, a mai continuat Cuza.

La finalul momentului, Cuza i-a mărturisit lui Teo că, în urmă cu 15 ani, făcea spectacole de stand-up comedy folosindu-i numerele. ”Erau textele alea bune, pe care le scriai tu demult. Făcând asta, îmi dau seama cât de greu e să acoperi energia sălii”, a mai spus el.

Program Antena 1 pe 28, 29, 30 noiembrie și 1 decembrie 2022

De pe 28 noiembrie 2022, Antena 1 sărbătoreşte în familie cu patru ediţii speciale de roast. Luni se difuzează Stand-Up Revolution – Celebrities Twist și în următoarele zile, pe 29 noiembrie, 30 noiembrie și 1 decembrie, Râzi cu ROaST de ziua noastră, Râzi cu ROaST de Sărbătoare, România, respectiv râzi cu ROaST.

Pe 28 noiembrie, de la 20:30, cel mai urmărit show culinar din România, Chefi la cuţite, duce emoţiile şi orgoliile la cele mai înalte grade, într-un maraton de 4 ediţii consecutive la finalul cărora, pe 1 decembrie, telespectatorii Antena 1 vor afla în ce sclipiri preţioase va străluci marea finală și numele marelui câștigător de anul acesta. Mai multe detalii AICI.

Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Nicoleta Luciu le-a luat la roast pe blonde: ”Ai ceva cu ele?!”... Stand-Up Revolution Celebrity, 28 noiembrie 2022. Dan Badea a plâns după roastul fără milă al soției Mădălina: ”Doamne, ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x