Live acumObservator 06
Prime Time 20:23Asia Express - Drumul elefantului

Te Cunosc de Undeva

SEZONUL 14

Spectacol la „Te cunosc de undeva!”. Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat „Alin, Alin” și s-a râs cu lacrimi! Bella Santiago a uimit, iar Șerban Copoț și Cezar Ouatu au fost Michael Jackson și Justin Timberlake

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Concurenții au făcut spectacol! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au cântat „Alin, Alin” și s-a râs cu lacrimi. Bella Santiago a uimit din nou, iar Șerban Copoț și Cezar Ouatu s-au transformat spectaculos în Michael Jackson și Justin Timberlake.

„Te cunosc de undeva!”, ediția 10, sezonul 14.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Raluka şi Ana Baniciu au deschis cea de-a zecea gală a actualului sezon „Te cunosc de undeva!”, sâmbătă, la Antena 1, cu un moment sexi. S-au transformat în Lady Gaga și Beyonce… Aproape dezbrăcate.

„Uite cât de bune sunt!”, a exclamat chiar Alina Pușcaș, după momentul prezentat de Raluka şi Ana Baniciu.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Nemiloasa ruletă i-a oferit concurentei Bella Santiago cea mai grea transformare din acest sezon - indianca Máduri Dixit, dar câștigătoarea sezonului opt „X Factor” nu s-a dat bătută! A muncit pe rupte și a repetat enorm, chiar și până la ora 2.00, în fața oglinzii!

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Alex Anghel a fost chinuit de Ozana Barabancea, în cea de-a zecea gală a acestui sezon „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în Roberto Alagna, iar Monica Anghel în Aleksandra Kurzak!

Frații Alex și Monica Anghel au repetat serios ca să cânte muzică de operă! Au interpretat Brindisi din „Traviata” de Verdi.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Diana Matei a făcut spectacol în cea de-a zecea gală a acestui sezon „Te cunosc de undeva!”, în travesti! S-a transformat în artistul Ionel Tudorache și a fost acompaniată de taraful Silvian Voicu.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Grigore Gherman a avut o provocare uriașă, în cea de-a zecea gală a acestui sezon „Te cunosc de undeva!”. A trebuit să cânte și să danseze senzual, la fel ca Loalwa Braz, solista trupei Kaoma!

Au fost chinuri teribile la repetiții pentru Grigore Gherman, înainte de această transformare!

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. S-a râs cu lacrimi! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu s-au transformat în Sweet Kiss și au cântat „Alin, Alin". Unul dintre ei a venit să cânte direct de la spital!

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Ada și Cornel Palade au făcut un moment deosebit pe scena „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a zecea gală a acestui sezon. S-au transformat în Al Bano și Romina Power.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Sorana Darclee a avut o provocare dificilă în cea de-a zecea gală a sezonului 14 „Te cunosc de undeva!”. S-a transformat în magnetica, misterioasa și fermecătoarea Anna Lesko.

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Șerban Copoț și Cezar Ouatu i-au adus pe Michael Jackson și Justin Timberlake pe scena „Te cunosc de undeva!”, în cea de-a zecea gală a acestui sezon. Cei doi au interpretat o melodie specială, „Love never felt so good".

„Te cunosc de undeva”, sezonul 14, ediția 10. Şerban Copoţ şi Cezar Ouatu au ieșit învingători! Ei au câștigat această ediție.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Te cunosc de undeva!, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/te-cunosc-de-undeva/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/tecunoscdeundeva/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/TeCunoscDeUndevaA1

🎭 Toate edițiile Te cunosc de undeva pot fi urmarite online, pe AntenaPlay! Intră acum, de pe orice dispozitiv ⏩ antenaplay.ro/TCDU

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro