Antena Căutare

Amy Winehouse, ne era dor de tine tuturor! Amna, îți mulțumim pentru un moment memorabil și emoționant!

În cadrul celei de-a III-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Amna a cântat melodia interpretată de Amy Winehouse - Rehab.

În cadrul celei de-a III-a ediţii din sezonul X de la "Te cunosc de undeva!", Amna a cântat melodia interpretată de Amy Winehouse - Rehab.

De la Amna la Amy a fost un singur pas! Și multe ore de repetiție, un machiaj de excepție, o costumație aleasă atent, astfel încât deghizarea să fie aproape perfectă!

Nu a fost deloc ușor să intre în pielea artistei iubite de zeci de milioane de oameni, dar se pare că Amna a reușit, demonstrând totodată că are talent din plin.

Cum sună originalul:

<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doamna folclorului bucovinean, Sofia Vicoveanca, ne-a cucerit din nou! Dar, vai, Dima, ne-ai păcălit pe toți!... Rossini, ai fi mândru! ”Il Barbiere di Siviglia” a sunat dumnezeiește! Lucian a demonstrat că poate cânta orice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x