Căutare Live

Andreea Bălan, amintiri din anul în care dădea Evaluarea Națională: „Mă împărțeam între concerte și învățam în mașină, pe drumuri, până adormeam cu capul între cărți!”

Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut luni prima probă, cea la Limba și literatura română (probă scrisă) din cadrul Evaluării Naționale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Absolvenții de clasa a VIII-a au susținut luni prima probă, cea la Limba și literatura română (probă scrisă) din cadrul Evaluării Naționale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educației Naționale.

Anul trecut, Andreea Bălan, jurata de „Te cunosc de undeva”, a transmis absolvenților un mesaj emoționant. Artista și-a adus aminte cum a trecut ea prin acest examen (Capacitatea, pe atunci!), într-o perioadă când avea un program infernal, din cauza căruia ajunsese să învețe în mașină, între concerte. Așa cum bine ați intuit, cântăreața făcea pe atunci parte din trupa „Andre”.

„Dragilor, vreau să urez MUUUULTA BAFTĂ tuturor celor care susțin astăzi examenul de capacitate sau de evaluare națională! Vă țin pumnii, sper să treceți cu bine peste și să vă bucurați de vară după aia! Și ca să vă fac să râdeți, asta e o poză din vara în care am dat examenul de capacitate. Mă împărțeam între concerte și învățam în mașina, pe drumuri, pana adormeam cu capul între cărți. Dacă eu am putut, sigur reușiți și voi! :))”, a scris Andreea Bălan pe contul de socializare.

Ultimele știri